Ty by jsi mohla i ve všední den, ne?Ďáblice píše:ja jsem pro ten druhy to je nejlepsi bych rekla teda ja
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ták, pro druhej termín hlasovala grupa podvodníkůblack_sheep píše:teda lidickove prosim Vas hlasujte nak rozumne, kdyz jedete dva jednim autem tak se domluvte a hlasujte jednou, ju?? plati jak pro Pajka s Petukou, tak pro Hanze s Joudou a i pro ostatni kterych jsem si nevsiml... DEKUJU!
to bych si sem mohl taky zaregistrovat vsecky svy kamose co tam povezu a hlasovat za ne na termin kdy se to hodi me.......
Ale tak já myslel když jsem členem, že mám taky hlasovat......třeba přijedu jiným autemblack_sheep píše:teda lidickove prosim Vas hlasujte nak rozumne, kdyz jedete dva jednim autem tak se domluvte a hlasujte jednou, ju?? plati jak pro Pajka s Petukou, tak pro Hanze s Joudou a i pro ostatni kterych jsem si nevsiml... DEKUJU!
to bych si sem mohl taky zaregistrovat vsecky svy kamose co tam povezu a hlasovat za ne na termin kdy se to hodi me.......
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |