Motor na Scoupé
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Motor na Scoupé
Zdravim, mam dotaz. Uvažuju o koupení motoru, řídící jednotky z Mitshubishi Colt a dát ho do Scoupé r.v. 92. Podle vzhledu vypadá motor úplně totožně. Myslíte že to pujde, díky za radu.
Hyundai Scoupé 1.5i G4DJ, 62Kw, objem 1468. R.v. 92
- Reklama
Cauky Žlutásku, jo světla jsou v pohodě konečně svítí obě stejně vysoko. Motor je stejnej 1.5 ono já to auto koupil se špatnym motorem, nejsou vůbec tlaky, chci od známého vzít právě z Colta. Hlavně se mi nechce kupovat jiný auto, Hyundai je Hyundai
To byl teda rychlej konecC3ylon píše:Tak auticko dojezdilo napral mě zezadu děda se škodovkou a ja skončil ve sloupkách u zastávky, světlo přežilo jen jedno tak budu muset kupovat nový auto, protože tajto spravovat se asi nevyplatí
Tím chceš říct,že to zelený Scoupé je po smrti??
P.s Tak upřímnou soustrast,škoda ho!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Bohužel, bude něco s převodovkou, po nárazu se špatně řadí a jeden ten přední nosník je hnutej, možná to pujde nějak spravit, ale spíš koupim jinýivan píše:To byl teda rychlej konecC3ylon píše:Tak auticko dojezdilo napral mě zezadu děda se škodovkou a ja skončil ve sloupkách u zastávky, světlo přežilo jen jedno tak budu muset kupovat nový auto, protože tajto spravovat se asi nevyplatí
Tím chceš říct,že to zelený Scoupé je po smrti??
P.s Tak upřímnou soustrast,škoda ho!
Fotky mam a dam je sem hned jak je stahnu od kamoše co je fotil, nejpozdějš do středy tu budouMartasZ píše:No tak to je mazec..C3ylon píše:Tak auticko dojezdilo napral mě zezadu děda se škodovkou a ja skončil ve sloupkách u zastávky, světlo přežilo jen jedno tak budu muset kupovat nový auto, protože tajto spravovat se asi nevyplatí
A máš nějaký fotky z nehody?