To si myslí každý do chvíle než přecení své zkušenosti. Můžeš umět jezdit, ale to neznamená že ti to štěstí bude vždy vycházet. Gumy se postupně opotřebovávají a strácejí své adhézní vlastnosti a jednou to prostě nevyjde.MartasZ píše:Ale on narozdíl ode mě umí jezdit
Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jo, tak to je jiná mnoMartasZ píše:Ale on narozdíl ode mě umí jezdit
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Taky jsem tu oranžovou králíkárnu vídal na netu po celou dobu co jsem scháněl moje Coupátko...Bylo hezký sledovat jak šla cena postupně dolu.Ale už nevím kolik chtěli ze začátku Ale kdo to koupí,tak aby se styděl vyjet na ulici.Zase jako klaunský vozidlo by to šlo
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Ano, to jistě....a tím spíš nechápu, to co jsi napsal.....("Ani ne chtěl bych vidět tvůj xicht kdybys to viděl na vlastní voči Wink").....v reakci na to, že je to hnusPatrick13 píše:Hmmm ale každýmu se líbí něco jinýho ne?Petr HC píše:No, právě pro to nechápu to co jsi napsal Navíc já to viděl na vlastní oči tušim před 2ma lety na tuning srazu v Hradci a je to fakt hnus
- Patrick13
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ajo já jsem tím myslel že by na to čuměl jako vyoraná myš Protože ten bodykit je docela hustej a tady je taky nějaký coupé s pěkně mega bodykitem http://www.tuningfever.com/Photos/u_5948/31843_max.jpg
Řídím zatím jenom kolo,Kellys bicycles Quartz green,
Patrick
Patrick
WAU...tak to je mazecPatrick13 píše:Ajo já jsem tím myslel že by na to čuměl jako vyoraná myš Protože ten bodykit je docela hustej a tady je taky nějaký coupé s pěkně mega bodykitem http://www.tuningfever.com/Photos/u_5948/31843_max.jpg