Pozdrav
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak tak ... A jeste nez napises prvni dotaz, tak si precti forum, protoze uz je tu plno rad navodu a napadu ... Tak at to tu neni porad dokola ... Vitej a at ti to jezdi ...Tommas33 píše:No určitě ti tady všichni rádi poradíme.....tohle forum je přece od toho.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Nepípe na tebe rádio?!? pokud je tedy mášKiller píše:Diky moc, samozrejme se pokusim neklast jiz jednou kladene dotazy.
Ale mam tu hned prvni dotazek. Kdyz nekam prijedu a vypnu motor, tak na mne neco pipne po vyndani klicku. Vubec netusim co a v manualu o tom take nepisi. Netusite prosim, co by to mohlo byt?
Jo, tohle většinou dělaj rádia, vím že Sony po vyndání klíčku snad 3x po sobě zahraje takovej divnej tón...Farmář píše:Nepípe na tebe rádio?!? pokud je tedy mášKiller píše:Diky moc, samozrejme se pokusim neklast jiz jednou kladene dotazy.
Ale mam tu hned prvni dotazek. Kdyz nekam prijedu a vypnu motor, tak na mne neco pipne po vyndani klicku. Vubec netusim co a v manualu o tom take nepisi. Netusite prosim, co by to mohlo byt?
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
4 Farmář, Mě to přišlo naopak jako chytrá vychytávka "NEZAPOMEŇ SI VZÍT RADIO".
Trochu déle jsem si zvykal na to, že když jsem zapoměl vypnout zadní mlhovku (samozřejmě při jízdě v mlze přeci nejsem blbej), tak to, i když bylo auto bez světel, na mně řvalo, že mi svítěj světla ale asi zase dobrá vychytávka příště by mohly zůstat zapnutý ve dne
Trochu déle jsem si zvykal na to, že když jsem zapoměl vypnout zadní mlhovku (samozřejmě při jízdě v mlze přeci nejsem blbej), tak to, i když bylo auto bez světel, na mně řvalo, že mi svítěj světla ale asi zase dobrá vychytávka příště by mohly zůstat zapnutý ve dne
Tak jsem dneska vzal uticko na prvni vetsi projizdku. Kladno - Slapy a zpet. Celkem 128.5km. Docela mne prekvapila spotreba, na konci to ukazuje 6.9l/100km. Je fakt, ze po dalnici jsem jel predepsanych 130, takze si to asi vzalo benzinu trochu vic.
Ale jinak pohodova cesta a prijemne projeti.
Ale jinak pohodova cesta a prijemne projeti.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue