![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
(a nebo jsi zkrátka dítě štěstěny: auto za super cenu, pojistka za super cenu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
ahoj ja mam 1,4cvvt i30 HB koupeny v prosinci 2019 predevcirem 1 garancka , v hyundai chteli za garancku 6500 kc a ja jel do opavy do automima a garancka za 3600 kcSilver píše: ↑08 srp 2020, 18:31 @Odjinud - tak potvrzuji, 3500ot pri 130km/h
k nástřiku podvozku, zatím to nechám bez ošetření a pockam do prvni garancni prohlidky, na co prijdou, pak dam na jejich radu
po dvou měsících provozu - auto nechám ošetřit prvním tvrdým voskem. kdo zná Ostravu, tak jsem si vybral borce ve Futuru
vitej , ja mam zas atmosferu 1,4 cvvt i30 HB rok vyroby prosinec 2019Sugar píše: ↑12 lis 2020, 18:03 Zdravím ve spolek,
pro všechny co přemýšlí o novém atmosférickém motoru...
Před týdnem jsme i díky tomuto fóru koupili novou i30 combi, 1.5 dpi, comfort. Doteď jsme jezdili Focusem 1,6 (73 kW).
Musím řící, že je to pokrok jako pra.. Posilovač, odhlučnění, řazení i svižnost motoru je v i30 lepší. Spotřeba cestou od dealera cca 6,5 l/100 (Focus průměr 7,5 l/100). Ale, dnes jsem byl i30 projet a dostal jsem to na 5,4 l/100 (viz. foto). Otáčky cca 2200–3200, Kolínsko.
Na ty naše popojížďky zatím super kára za cenu rapida s trojhrnkem...
![]()
IMG_5435.jpg
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |