Video mé Lantry
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Trefa. Ve Velkým Boru a jeho okolí je točena polovina videa Druhá část v Horažďovicích a to video s řazením je ze Šumavy.
Na stránkách mam ještě další dvě verze s jinou muzikou a novýma záběrama. Tohle na který je tu odkaz byl první pokus o sestříhání, ty další dvě už jsou zase o něco lepší
Co se týče muziky, tak vhodnější mě nenapadla. Chce to něco klidnýho, aby byl slyšet výfuk za jízdy a aby video např v rytmu rocku nebo metalu nepůsobilo pomale.
Mapku doplním, jen si musím znova projet seznam uživatelů
Na stránkách mam ještě další dvě verze s jinou muzikou a novýma záběrama. Tohle na který je tu odkaz byl první pokus o sestříhání, ty další dvě už jsou zase o něco lepší
Co se týče muziky, tak vhodnější mě nenapadla. Chce to něco klidnýho, aby byl slyšet výfuk za jízdy a aby video např v rytmu rocku nebo metalu nepůsobilo pomale.
Mapku doplním, jen si musím znova projet seznam uživatelů
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak chlapy pro presnost merili jsme to s kamosem jeste jednou na ty samy silnici asi 3krat a vyslo nam prumerne 8.7s na 100km/h. i to je na auto z roku 97 si myslim uspech ale urcite bych i lepsi na silnici udrzel .
HYUNDAI coupe 2.0 r.97 zlutasek lepsi nez 120ka))) seru kref
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to stopoval podle tvýho videa a dvakrát, tak nevim, asi sem se překouk Škoda že sem neměl kamerku dnes, máme tu jednu křižovatku a asi po 200 metrech radar, vždycky když stojim na tý křižovatce první, tak zkoušim, kolik tam vytáhnu, dneska bylo 103, páč mě zbrzdil Peugeot co málem vyjel z vedlejší, ale nejvíc bylo 106.. zkusim někoho překecat a taky to natočímeKleskojot píše:tak chlapy pro presnost merili jsme to s kamosem jeste jednou na ty samy silnici asi 3krat a vyslo nam prumerne 8.7s na 100km/h. i to je na auto z roku 97 si myslim uspech ale urcite bych i lepsi na silnici udrzel .
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: