@idam.i koukam ze mas Insignii, jak jsi s ni spokojen?
Ja jsem jinak co se tyce vztahu k autu na tom podbne jako "kolegove". Taky bych chtel kupovat auto od sebe
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Dlouho jsem mel starou Vectru (proto se ptam na tu Insignii, protoze jako majitel Vectry jsem si rikal ze nekdy budu mit Insignii, i kdyz jsem nakonec sel do Hyudaje), najel jsem na ni asi 400tkm, kupoval jsem ji jako ojetinu, a myslim ze casem, jak sem ji vlastnil byla v lepsim a lepsim stavu. Byl tam nejaky problem s vykonem, autorizaovany servis si s sim nevedel rady, ja to nakonec vyresil. Auto dodnes jezdi, jeznim nim tech par km do prace a z prace, abych si nenicil i40-tku. i40 ma u mne super starostlivost. Ja to beru tak, ze jak se o to auto budu starat, tak mi bude slouzit. Nevim, mozna to je uz trochu prezite heslo, ne uplne vhodne do dnesni spotrebny doby, ale ja to takto proste mam. Vymena oleje kazdych 12-15t km, asi 3-4x rocne na auto rucne nanesu vosk, do nafty pridavam VIF aditivum, snazim se jezdit tankovat na Euroil (maji pry naftu bez bio slozky). Taky auto nejdriv nastartuji, pockam a az po chvilce jedu, na plyn moc netlacim.
Kdyz jedem od manzelcinych rodicu, tak je tak takovy dlouhy kopec, to jsem resil jak na to, specialne v zime, abych nemusel auto hnat do kopce se studenym motorem
. Auto jsem si odhlucnil, kdyz je v nem neporadek, hezky si to tam uklidim. Manzelce rikam, ze ona ma kuchyn ja mam auto, taky tam chci mit hezky cisto
. Kdyz se neco vyskytne snazim se to resit hned.