A odrbal jsem ho o jine auto, kteremu jsem nezpusobilzadnou skodu - dukladne jsem to omrknul
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
zadnej stres, muj pul roku prestrikanej naraznik uz z obou stran nakej idiot naboural na koleji, takze mam slinci ze vsech stran, zepredu liska, zezadu kreteni co neumej parkovat.. achjoo pak si nechte delat novej lak...Felotron píše:Tak mi dneska nekdo pri parkovani vytunil zadni naraznik - zase opadalo trochu barvy... Ale ja to neresim, protoze odrenej uz byl - a odrel jsem ho sam O:-)
A odrbal jsem ho o jine auto, kteremu jsem nezpusobilzadnou skodu - dukladne jsem to omrknul
Se divis, kdyz sis koupil Hyundai???Hovorys píše:to me zas nekdo na kapotu nakreslil pi*u, stal sem s autem normalne pred intrem u silnice spolu s dalsima asi 10 autama, ale ja jedinej sem mel takhle oznaceny auto...
Se bojim domyslet, co by ti tam namalovali, kdyby jsi mel renault .Felotron píše:Se divis, kdyz sis koupil Hyundai???Hovorys píše:to me zas nekdo na kapotu nakreslil pi*u, stal sem s autem normalne pred intrem u silnice spolu s dalsima asi 10 autama, ale ja jedinej sem mel takhle oznaceny auto...![]()
Jsou to kreteni, no... Co na to rict...![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |