Ahoj
Byl jsem na myčce a po umytí auta, mám rozmazaný obraz jako když je tam nějaká mastnota..Předpokládám ,že se něco při mití něco dostalo mezi vnější ochranou čočkou a samotným objektivem kamery. Takže dá se nějak vyndat ta ochranná čočka ? Případně jak to vyčistit bez vyndání čehokoliv ?
Zadní kamera - rozmazaný obraz
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Zadní kamera - rozmazaný obraz
Bez vyndání celé sestavy kamery to nevyčistíš, vyndat se to dá. Musíš rozebrat zadní dveře, celý tapecírunk a uvnitř najdeš sestavu kamery a znaku. Celé opatrně rozebrat a vyčistit.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
A nemáš na ní jenom mycí prášek? Zkus ji napřed jemně otřít,,,
Hyu Kona 1.6 T-GDI, DCT, 2WD, Style, 7/2019, Pulse Red,...aka Dáša
Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
děkuji za odpovědi , už jsem to zkusil vyčistit od případného prásku a je to stejně.
Upřímně bojím se jít do rozborky zadních dveří , navic nemam jistotu že lze kameru rozdělat aniž bych ji poškodil.
Na netu jsem vůbec nenašel jak je to složené , zda vůbec to jde rozdělat, zatím to vypadá jako nerozebíratelnej bazmek, ale to nevylučuje nějaké štěrbiny.
Upřímně bojím se jít do rozborky zadních dveří , navic nemam jistotu že lze kameru rozdělat aniž bych ji poškodil.
Na netu jsem vůbec nenašel jak je to složené , zda vůbec to jde rozdělat, zatím to vypadá jako nerozebíratelnej bazmek, ale to nevylučuje nějaké štěrbiny.
-
- *
keď som riešil spojazdnenie kamery na android rádio tak som sa ju na kombíku snažil bezúspešne vybrať, asi je na to nejaká finta / špeciálny nástroj, lebo čisto rukami to v tak malom priestore skrátka nešlo.
ale ako inak veď ked je auto v záruke tak to reklamuj
ale ako inak veď ked je auto v záruke tak to reklamuj