Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
ten isty mam aj ja a hraje veeelmo dobre....len kvoli ovalom vzadu ked pumpuje bass tak mi trosku blika ale to je len otazka napajania resp zosilovac dozadu a bude to ok....inak ma aj moznost mat dialkove ovladanie na volant alebo do ruky....ovladanie elektrickej anteny je samozrejmost akurat ze sa vysunie aj pri CDcku ale moja je uz pokazena takze mam pokoj kazdopadne je to fajne autoradijko
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Zdravym Vas pani,
silne uvazujem o vymene svojej Felicie za Accenta 1,5 CRDi v Eleganci. V rychlosti som si presiel Vase prispevky, ktore mi toho velo dodali. Vdaka. Teraz uz len take drobnosti: vybrat farbu, doplnky a zohnat nanho peniaze.
Rozhodujem sa medzi Celadon Blue a Wine Red. A z doplnkov: zasterky, stresny nosic, parkovacie senzory a samozrejme koberceky. Poradte mi, co by este bolo dobre pytat ? Jasne, na zimu este zimne gumy s diskami. Vdaka a prajem Vam vsetkym vela pohodovych kilometrov.
silne uvazujem o vymene svojej Felicie za Accenta 1,5 CRDi v Eleganci. V rychlosti som si presiel Vase prispevky, ktore mi toho velo dodali. Vdaka. Teraz uz len take drobnosti: vybrat farbu, doplnky a zohnat nanho peniaze.
Rozhodujem sa medzi Celadon Blue a Wine Red. A z doplnkov: zasterky, stresny nosic, parkovacie senzory a samozrejme koberceky. Poradte mi, co by este bolo dobre pytat ? Jasne, na zimu este zimne gumy s diskami. Vdaka a prajem Vam vsetkym vela pohodovych kilometrov.
Ultrazvukové a nálkonové čidlo alarmu taky neni tak špatná investice. A pak možná Modul automatického zavírání oken (po uzamčení auta se zavřou sami okna)Joe TT píše:Zdravym Vas pani,
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D