Musím přiznat, že Tě obdivuju - vůbec mě neznáš, nevíš co dělám, nevíš co jsem studoval, ale máš jasno, že trávím čas studováním věcí, kterým nerozumím a následně mi přilepíš nálepku karikatury .Sanchez píše: ↑24 úno 2021, 13:31 Mr.Hyundai
Suhlas, svoje mudrosti si nechaj od cesty. Zhodneme sa, ze mame rozdielny pohlad na vec a tym to konci.
Len jedna dolezita poznamka: stravil si kopu casu, aby si si nastudoval nieco, comu nerozumies. Uchvatne, mas moj obdiv. A potom je z teba karikatura odbornika na covid. Nemas patricne vzdelanie a studium na nete ti nepomoze.
Já si na něco takového u lidí, které neznám, netroufnu! To mi nedovolí obyčejná slušnost...
Mimochodem - za odborníka v tomto směru jsem se nikdy nepovažoval ani jsem se za něj neoznačil, těžko tak můžu být tedy karikaturou odborníka (logika).
Diskuzní fóra jsou od toho, aby si lidé vyměňovali své názory, informace, postřehy a rady. Nikdo Tě nenutí moje názory číst. Ale zjevně Ti to nedá, když pořád reaguješ a pořád mi podsouváš něco co jsem nenapsal. Hele, to mě začíná bavit . Čistě psychologicky jsi zajímavý studijní materiál .