![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Zajdi na PCR a daj podnet. Len tolko k zodpovednemu.Stringo píše: ↑28 úno 2021, 22:31dal jsem ti fakta o tom, že nám vládne člověk, který je přímo odpovědný za omezení a nařízení týkajících se nás všech a který na základě těchto rozhodnutí, aktuálně bohatne denně nejvíc ze všech z ČR a jestli napíšeš, že chceš důkaz nebo že to nesouvisí s Covidem, tak už dostaneš FLÁKANEC
![]()
Tuhle debatu tady z pozadí sleduji a mohu potvrdit, že Sanchez vůz Hyundai skutečně máEspero píše: ↑28 úno 2021, 22:17 Sanchez je zde registrován chvilku, přesněji 4 měsíce od listopadu 2020. Jestli je to opravdu hyundaják vědět nemůžeme, řada z nás se osobně zná a funguje tady třeba i 20 let, já někdy od r. 2007 neboli cca 14 let. O něm se nic neví a dát si fotku hyundaje na profil asi žádný problém není pro kohokoli.
Možná bys měl založit nějaké vlastní "FunCovid-forum", tam by ses měl dobře a mohl bys to tam celé véstSanchez píše: ↑01 bře 2021, 05:59Zajdi na PCR a daj podnet. Len tolko k zodpovednemu.Stringo píše: ↑28 úno 2021, 22:31dal jsem ti fakta o tom, že nám vládne člověk, který je přímo odpovědný za omezení a nařízení týkajících se nás všech a který na základě těchto rozhodnutí, aktuálně bohatne denně nejvíc ze všech z ČR a jestli napíšeš, že chceš důkaz nebo že to nesouvisí s Covidem, tak už dostaneš FLÁKANEC
![]()
K mojim dotazom absolutne nic? Ci ostaneme len pri domnienkach, ako vacsina? Diky
Příjezd do Plzně je ze všech hlavních tahů hlídán - hlídky jsou od rána na příjezdu od Mostu, Karlových Varů (u Globusu), na přivaděči od Klatov, na příjezdu u Tesca Rokycanská i na sjezdu z dálnice směrem od Stodu a u Olympie (ověřeno mnou a kolegy z práce dnes ráno)...willy50 píše: ↑01 bře 2021, 05:46 Protože já se rozhodně nemíním omezovat v pohybu, navrhuji nadále využívat toto vlákno pro vzájemné informování kde se nachází "zelení mužíčci" a kde by se dali objet.
Ve čtvrtek pojedu přes dva okresy, na nějaké potvrzení či čestné prohlášení jim seru.
Dám vědět.
P.S.
Sanchez etc nemusíš se namáhat odpovídat, mám Tě v ignore
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |