Tak zrovna na tohle jsem háklivej a z vlastní zkušenosti (jako spolujezdec) vím, že to dělají schválně. Zastavit mě, tak se přesvědčím, že mají důkazní video (kde je vidět moje rychlost a JEJICH nedodržení bezpečné vzdálenosti), potom GIBS a TO - člověk s mozkem moc dobře ví, že při takovém jednání ve zmíněné rychlosti mohou způsobit nehodu s fatálními následky, takže bych to klidně hrotil jako trestný čin vraždy ve stadiu pokusu. Je to dost hraniční, ale zpětnou vazbu na své zku***né jednání dostat musí.Stringo píše: ↑05 bře 2021, 16:32
3. na dálni v sobotu v podvečer jsem jel 140km/h tachometrových, najedno se za mě pověsil Passat co vyjel z nájezdu a jel za mnou ...já nemám rád, když se někdo veze blízko za mnou, tak jsem napřed přidal na 160km/h, potom zase ubral na 140km/h a on pořád za mnou, tak jsem na to šlápl a ve 180km/h se za mnou rozblikaly majáky měl jsem to tenkrát za 2000kč a nějaké body, jen proto, že jsem byl slušnej a uznal jsem, že jsem se nechal vyprovokovat, byť jsem věděl, že to kurvy udělaly schválně a zkoušeli jestli se nechám vydeptat, ale byl jsem rád, že jsem nebyl bez papírů...
Za volantem po těch letech ježdění snesu dost, ale lepiče nesnáším! Proto také opět zvažuju o pořízení duální kamery tak, jak jsem ji měl v ceedu...