Koronavirus, očkování, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.
Panové - Espero, Willy a další ...
Nejsem nijak nadšen situací na našich tocích, v žádné pádě z mnohým v tomto státě nesouhlasím, ale na rovinu,
utopie o naprosté svobodě ? - to se podobá komunismu - každému podle potřeb.
Neznám v Evropě, kterou přece jen považuji za jistý stupeň civilizace oproti jiným končinám této zeměkoule stát , který by splňovla vše co se mi líbí , nebo líbilo.
Vemte si Švýcarsko - před pandemií, ženy volební právo - 1976 - 1994 podle kantonu, muži, mimo povinné vojenské služby, což je jistě omezení , mají doma kompletní výzbroj a tuším, každý 4 prodloužený veekend tráví ve vojenském výcviku.
neexistuje výmluva , jedu na dovolenou apod.
Takže i když se mne , mé rodiny , omezení dotýkají a věřte , že silně, jak materiálně, tak duševně , přesto systém, který zde máme je velice dalek nějaké totality, stanného práva apod.
To , že se mi nelíbí babišák, mě ale nedává právo nedodržovat a bojkotovat opatření. Jsem si jistý , že spravedlivý systém, takový ten aby každý mohl co chce - cochcárna nikde nefunguje.
Rád se nechám poučit. Ale nemám rád silná slova , kecy bez činů.
Nejsem na Home Office, takže vyjádření Vystrčila se mne nedotýká, ale stejně jak babišák, blaťák apod. vystrčil něco plácne a jaký je výsledek ? Proč nenavrhne, aby politici, dali 30 % svých příjmů na pomoc těm , koho covid sklátil ?
Teď můžete věřit , a nemusíte, nemám oprávnění dané paní říct její jméno, ale její mažel před 1,5 měsícem skolaboval na covid, ona s dvěma dětmi zůstala sama, jako samoživitelka, byt mají na hypotéku, ona rodiče nemá, po manželovi má jen jeho otce, který má velké zdravotní problémy duševního rázu.
Tato paní , to má setsakra těžký, organizovali jsem s kolegou u nás ve firmě sbírku, někdo dal, někdo ne, nehodnotím, neznám detailně jaké kdo má finanční možnosti.
I proto mi vadí, když někdo napíše, že nemáme demokracii, nemohl si koupit boty a svézt se na kole.
Nejsem nijak nadšen situací na našich tocích, v žádné pádě z mnohým v tomto státě nesouhlasím, ale na rovinu,
utopie o naprosté svobodě ? - to se podobá komunismu - každému podle potřeb.
Neznám v Evropě, kterou přece jen považuji za jistý stupeň civilizace oproti jiným končinám této zeměkoule stát , který by splňovla vše co se mi líbí , nebo líbilo.
Vemte si Švýcarsko - před pandemií, ženy volební právo - 1976 - 1994 podle kantonu, muži, mimo povinné vojenské služby, což je jistě omezení , mají doma kompletní výzbroj a tuším, každý 4 prodloužený veekend tráví ve vojenském výcviku.
neexistuje výmluva , jedu na dovolenou apod.
Takže i když se mne , mé rodiny , omezení dotýkají a věřte , že silně, jak materiálně, tak duševně , přesto systém, který zde máme je velice dalek nějaké totality, stanného práva apod.
To , že se mi nelíbí babišák, mě ale nedává právo nedodržovat a bojkotovat opatření. Jsem si jistý , že spravedlivý systém, takový ten aby každý mohl co chce - cochcárna nikde nefunguje.
Nejsem na Home Office, takže vyjádření Vystrčila se mne nedotýká, ale stejně jak babišák, blaťák apod. vystrčil něco plácne a jaký je výsledek ? Proč nenavrhne, aby politici, dali 30 % svých příjmů na pomoc těm , koho covid sklátil ?
Teď můžete věřit , a nemusíte, nemám oprávnění dané paní říct její jméno, ale její mažel před 1,5 měsícem skolaboval na covid, ona s dvěma dětmi zůstala sama, jako samoživitelka, byt mají na hypotéku, ona rodiče nemá, po manželovi má jen jeho otce, který má velké zdravotní problémy duševního rázu.
Tato paní , to má setsakra těžký, organizovali jsem s kolegou u nás ve firmě sbírku, někdo dal, někdo ne, nehodnotím, neznám detailně jaké kdo má finanční možnosti.
I proto mi vadí, když někdo napíše, že nemáme demokracii, nemohl si koupit boty a svézt se na kole.
- Reklama
Nezlob se na mne, ale:kolomaz píše: ↑06 bře 2021, 17:28 Panové - Espero, Willy a další ...
a)popíráš sám sebe hned v následujícím odstavci - nemáš rád silná slova a hned vzápětí predložíš smutný a silný příběh, který ale za
b) má charakter citového vydírání. Myslim, že každý, já tedy rozhodně, má ve své rodině/okolí podobný příběh, který ale nemá nic společného s koronavirem a tudíž to z Tvé strany zavání
c)demagogii. Protože dáváš příklady lidského neštěstí spojeného s požadovaným výsledkem, to je demagogie. A spojuješ něčí nesouhlas s něčím neštěstím, zase demagogie.
*
Ostatně, citové vydírání, navozování pocitu viny či strachu, to jsou hodně učinné prostředky k ovladáni lidí a taky se velmi často využívají. A u této epidemie je to dovedeno téměř k dokonalosti!
*
P.S.
Omlouvám se za citaci posledního příspěvku, ale chtěl jsem viditelně oddělit zdroj.
jak vidno nic jsi nepochopil
A pritom stacilo napisat, ze ti neveri
Tak snad im to nepise Volny:
https://m.facebook.com/Mgr-Lubom%C3%ADr ... l&mt_nav=0
Tak snad im to nepise Volny:
https://m.facebook.com/Mgr-Lubom%C3%ADr ... l&mt_nav=0
i30 Fastback 2019 PDE Trikolor-komfort, 1,6 crdi 100 kw, polar white
No nic, opouštím toto vlákno a přenechávám ho Svědkům covidovým. Pozdravujte Nejvyššího Vrabčáka, doufám že vám moc nevyčiní za nezískání další ovečky.
- Mr. HYUNDAI
Koukám, že ten můj odhad obratu ve vakcinačním businessu byl ale sakra při zdi - https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... a-40353181
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Tak co Sanchezi, co z Tebe teď vypadne za moudro, podložené citací z vědeckého magazínu?
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... .seznam.cz
Hyundai i30 1,5 DPi Comfort kombi
ex:
Citroen C3 Picasso
Citroen Xsara Picasso 2x
Škoda Felicia kombi
Škoda Forman
Škoda 120
VAZ 2101
ex:
Citroen C3 Picasso
Citroen Xsara Picasso 2x
Škoda Felicia kombi
Škoda Forman
Škoda 120
VAZ 2101
https://cnn.iprima.cz/v-praze-se-bude-d ... G9ZUtF6UyI
Uz sa tam predvadza nejaky Volny a niekolko jeho privrzencov.
Niekto z pritomnych tam je?
Uz sa tam predvadza nejaky Volny a niekolko jeho privrzencov.
Niekto z pritomnych tam je?
To je v poriadku, netreba zavidiet. Nerobia to zdarma.Mr. HYUNDAI píše: ↑07 bře 2021, 13:36 Koukám, že ten můj odhad obratu ve vakcinačním businessu byl ale sakra při zdi - https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... a-40353181
Ak by si videl ten program na Discovery, tak by si sa dozvedel, ze sa do vyskumu nasypalo 18 mld USD.
A ze na tom zarobia? Hlavne v tom biznise nerobia automechanici, alebo ucitelia, ale vedecke kapacity. Tych ludi z tych firiem niekto plati.
Ja som spokojny, ze nam priniesli vakciny. Ostatni mozu demonstrovat
- Mr. HYUNDAI
Zatím jediný, kdo tu v této souvislost mele pořád dokola něco o závisti jsi Ty! Není na čase se nad sebou zamyslet?
Přísloví podle sebe soudím Tebe má v sobě mnoho pravdy - ona totiž přísloví v sobě nesou zkušenosti desítek generací našich předků ...
To, že je to obrovský business je z mé strany pouhé konstatování - domýšlení ve stylu hysterické ženské tu předvádí někdo jiný . Ono totiž smyslem každého podnikání je generování zisku! Daně se totiž platí až z toho zisku a erár je neskutečně nenažraný.
Konec konců na světě jsou jisté jen 2 věci - smrt a daně .
Přísloví podle sebe soudím Tebe má v sobě mnoho pravdy - ona totiž přísloví v sobě nesou zkušenosti desítek generací našich předků ...
To, že je to obrovský business je z mé strany pouhé konstatování - domýšlení ve stylu hysterické ženské tu předvádí někdo jiný . Ono totiž smyslem každého podnikání je generování zisku! Daně se totiž platí až z toho zisku a erár je neskutečně nenažraný.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Hladaj senzaciu. Buchaj po stole.mopic píše: ↑07 bře 2021, 13:55 Tak co Sanchezi, co z Tebe teď vypadne za moudro, podložené citací z vědeckého magazínu?
Precitaj si tu studiu, zamysli sa a zistis, ze sa nejedna o senzaciu. Mozno keby si napisal Volnemu, tak to odprezentuje privrzencom.
Konspiracii a dezinformacii je internet plny.
Nie je dolezite, kto co sponzoroval, ale co dana studia sleduje.
A ze si par ludi na H clube bez patricneho odborneho vzdelania nieco mysli? Mysliet si mozu.
Willy50: este si mi nenapisal, co je NWO a green deal
Vie to niekto prelozit?
Diky
Mr. HYUNDAI píše: ↑07 bře 2021, 14:36 Zatím jediný, kdo tu v této souvislost mele pořád dokola něco o závisti jsi Ty! Není na čase se nad sebou zamyslet?
Nezavidis? Tak preco davas odkaz na novinky? Odhad obratu vo vakcinacnom biznise: to si pisal sam ze si pri zdi.
Tie cisla o cene vakcin asi budu niekde pristupne. Zase bez senzacie.
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
NWO = New world order, green deal = zelený úděl.
Právě nám náš fašistický policejní stát předvádí demokracii na Václavském a Staroměstském náměstí v Praze. Porušuje tím ústavou dané shromažďovací právo pod záminkou vládních opatření ohledně zákazu pohybu osob. To není o koronaviru, to je o fašismu. Když jsem četl pod tím článkem nenávistné komentáře k těm co chtějí demonstrovat, uvědomil jsem si, jak je současnou propagandou už část obyvatelstva hluboce zasažena a jak moc jim je vymyt mozek.
Jen doufám, že až to skončí, najde se statečný právník, který všechny tyto excesy státu nechá projít trestněprávním řízením, a třeba i mezinárodním soudním řízením, i když mu tu námahu nikdo nejspíše nezaplatí.
Právě nám náš fašistický policejní stát předvádí demokracii na Václavském a Staroměstském náměstí v Praze. Porušuje tím ústavou dané shromažďovací právo pod záminkou vládních opatření ohledně zákazu pohybu osob. To není o koronaviru, to je o fašismu. Když jsem četl pod tím článkem nenávistné komentáře k těm co chtějí demonstrovat, uvědomil jsem si, jak je současnou propagandou už část obyvatelstva hluboce zasažena a jak moc jim je vymyt mozek.
Jen doufám, že až to skončí, najde se statečný právník, který všechny tyto excesy státu nechá projít trestněprávním řízením, a třeba i mezinárodním soudním řízením, i když mu tu námahu nikdo nejspíše nezaplatí.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
To Sanchez:
Ano, máš pravdu, co si myslí lidé bez patřičného odborného vzdělání na H foru, kteří mají informace zprostředkované od manželky, která, jak oni sami tvrdí, pracuje ve zdravotnictví, není relevantní. Nevím, jak jsi starý, ale tipuji, že tak max. kolem 30. Já mám těch životních zkušeností řekl bych asi trochu víc než ty a tak vím, že svět není černobílý. Tudíž vím, že oba extrémy jsou špatně. Všichni lidé, kteří hlásají pouze svou pravdu jako jedinou správnou, jsou v podstatě stejní. On hlásá nesmyslné teorie a ty se oháníš názvy vědeckých studií, které sis patrně s pomocí manželky vygooglil na netu. Oboje je špatně, protože jak jsem řekl, svět není černobílý. Čili ty se pro mě od Volného ničím nelišíš, jen tím, že jeden z vás má znaménko + a druhý -, klidně si vyber, které ti bude víc vyhovovat.
Ano, máš pravdu, co si myslí lidé bez patřičného odborného vzdělání na H foru, kteří mají informace zprostředkované od manželky, která, jak oni sami tvrdí, pracuje ve zdravotnictví, není relevantní. Nevím, jak jsi starý, ale tipuji, že tak max. kolem 30. Já mám těch životních zkušeností řekl bych asi trochu víc než ty a tak vím, že svět není černobílý. Tudíž vím, že oba extrémy jsou špatně. Všichni lidé, kteří hlásají pouze svou pravdu jako jedinou správnou, jsou v podstatě stejní. On hlásá nesmyslné teorie a ty se oháníš názvy vědeckých studií, které sis patrně s pomocí manželky vygooglil na netu. Oboje je špatně, protože jak jsem řekl, svět není černobílý. Čili ty se pro mě od Volného ničím nelišíš, jen tím, že jeden z vás má znaménko + a druhý -, klidně si vyber, které ti bude víc vyhovovat.
Hyundai i30 1,5 DPi Comfort kombi
ex:
Citroen C3 Picasso
Citroen Xsara Picasso 2x
Škoda Felicia kombi
Škoda Forman
Škoda 120
VAZ 2101
ex:
Citroen C3 Picasso
Citroen Xsara Picasso 2x
Škoda Felicia kombi
Škoda Forman
Škoda 120
VAZ 2101
Nerad tu miesam politiku, ale domnievam sa, ze Volnemu tu niektori pritomni tlieskaju, teda aspon hlbkou myslienok.
Priklad za vsetky drobne:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vo ... n-40352742
Upozornujem, ze je tam odkaz na Twitter PCR.
Volny, to je co zac? Pozna ho niekto?
Espero:
sme radi, ze dnesne demonstracie sa rozpustili, vacsina ucastnikov bez ochrany hornych dych.ciest. Co by na to povedali zdravotnici ?
NWO= new world order= novy svetovy poriadok. Kto to hlasa prosim a existuje k tomu aj oficialna literatura? moze byt aj nekonspiracny web. Diky
Green deal= to suvisi s cim prosim ?
Priklad za vsetky drobne:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vo ... n-40352742
Upozornujem, ze je tam odkaz na Twitter PCR.
Volny, to je co zac? Pozna ho niekto?
Espero:
sme radi, ze dnesne demonstracie sa rozpustili, vacsina ucastnikov bez ochrany hornych dych.ciest. Co by na to povedali zdravotnici ?
NWO= new world order= novy svetovy poriadok. Kto to hlasa prosim a existuje k tomu aj oficialna literatura? moze byt aj nekonspiracny web. Diky
Green deal= to suvisi s cim prosim ?