Zdravíme se?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pro plácnutí ruky z otevř.okénka.Už jsem si byl půjčit na zámku železnou rytířskou rukavici,tak se jen těším,až potkám Rastyho nebo Hlobilpa a v plné rychlosti si plácnem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Borku, koukám že máš jako rytíř smysl pro fér plej...
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Jak už někdo napsal - tenhle klub reprezentuje nějaké jedno promile majitelů Hyundai. Ty, kteří jsou do značky, resp. svého auta fanouškové. Drtivá většina lidí má auto na přesun. Tak se nedivte, že vás nikdo nezdraví. Když na mě před rokem Kyrglík bliknul, tak jsem byl překvapenej a myslel, že mi nesvítí světlo nebo proč na mě bliká...
Ale občas se mi zdravit chce. Teď bych třeba nejradši pozdravil asi tak padesátiletého kokota ve zlaté Sonatě, který mi ve středu ráno na D1 směrem z Prahy do Brna vjel do pruhu tak, že jsem skoro musel prát slipy...
Ale občas se mi zdravit chce. Teď bych třeba nejradši pozdravil asi tak padesátiletého kokota ve zlaté Sonatě, který mi ve středu ráno na D1 směrem z Prahy do Brna vjel do pruhu tak, že jsem skoro musel prát slipy...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No já tady v PZE vůbec nezdravím z praktickejch důvodů (/-/) páč to bych ani neměl ruce na volantu ale buďto mával nebo přepínal světla
Venku se snažim ale koukaj na mne jak na šílenýho pražáka co vidí radar za každym rohem...
Na Scoupé bych ale blikal vždycky jen je pjoblém v tom, že jsem v PZE ještě nepotkal ani jedno teda krom Vládi Bureše ale s nim sme vzdycky někde měli sraz když jsem ho potkal a těch v bazaru, dokonce ani Shotikovo jsem ještě neviděl.
Asi tu takovejch exotů jako já a zdejší Scoupe team moc nejezdí
Venku se snažim ale koukaj na mne jak na šílenýho pražáka co vidí radar za každym rohem...
Na Scoupé bych ale blikal vždycky jen je pjoblém v tom, že jsem v PZE ještě nepotkal ani jedno teda krom Vládi Bureše ale s nim sme vzdycky někde měli sraz když jsem ho potkal a těch v bazaru, dokonce ani Shotikovo jsem ještě neviděl.
Asi tu takovejch exotů jako já a zdejší Scoupe team moc nejezdí
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Re: Zdravíme se?
Pozerám, že nám ušiel ďalší rok existencie Klubu, tak mi napadlo - zmenilo sa niečo v situácii zdravenia ? Neviem ako ostatní, čo ste tu písali, že usilovne zdravíte, ale ja som v tom zatiaľ stále vytrval. Síce málokedy s úspechom, ale sem tam ako ktosi spomínal - vidím brzdové svetlá - tak aspoň istota, že si všimli. Či si ale pri tom uvedomili, že to bolo pretože máma obaja /-/, to už nevím
I keď som ľavák, šoférujem zväčša ľavou, tiež aj mávam ľavou... ale s borkem teda na rukavicu plácať nebudem
I keď som ľavák, šoférujem zväčša ľavou, tiež aj mávam ľavou... ale s borkem teda na rukavicu plácať nebudem
Tucson NX4 1.6 GDi 4x4, 2022
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)