Číslo karosérie (Pomóóc :) )

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Číslo karosérie (Pomóóc :) )

Příspěvek od Mich@l »

Čau lidi. Potřeboval bych najít (na fóru) někoho, kdo má auto (accenta) s číslem karosérie, které začína KMHVA31LPSUXXXXXX - ozvěte se prosím někdo, kdo má stejné číslo káry. Potřebuju to smrtelně nutně :)

PS: nebojte nezjišťuji jestli máte černé svědomí, potřebuji to kvůli řídící jednotce. díky. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
Reklama

Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mich@l »

No jak se tak dívám, tak mám takové číslo asi jediný :cry: .
Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

a naco to potrebujes myslim konkretne ,co mas s RJ?mozna ti nekdo pomuze
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mich@l »

No já mám řj nefunkční. potřeboval bych vědět, jestli má někdo auto s tím číslem karosérie jaké jsem napsal výše a co tam má za motor. Ja mám 55 kw a potřebuju vědět jestli mají i ostatní s tím číslem motory o výkonu 55 kw. Ať vím jak se mám při koupi orientovat. Nebo popřípadě jestli ty jejich auta mají imobilizér. Asi tak :D
Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

tady mas vin dekoder akorat tam neni ten tvuj motor ale snad to pomuze aspon trosku
k tomu imobilizeru,lepsi je kdyz koupis bez budes mit o starost min:)podle me to nevadi jestli si tam predtim mel horsi by bylo kdyby to bylo opacne ale je to jen moje domenka
btw.tos musel to auto koupit fakt vyhodne kdyz to nema funkci RJ nebo te nekdo napalil? Obrázek
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mich@l »

Dík chlape. Já musím koupit řídící jednotku bez imobilizéru a 55 kw výkonu jinak to fakt nejde. S imobem jsou takové problémy, že už mě to stálo stádo nervových buněk :(, jednu řj totiž mám, ale je pod imobem. . Jinak mě s tím autem pojebali, ale to už jsem si vyžral a pro příště si budu dávat pořádného majzla. Dík moc.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“