Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).
Končím s Felicia Combi 1.6 a chci koupit něco, kam by se vešly dozadu 2 dětské sedačky a do kufru složené golfky pro dvojčata. Což jak jsem zjistil, v této cenové kategorii HA umožňuje.
Ze začátku mám pár dotazů:
Existují již crash testy na Nového Accenta?
Co víte o 1.5 diesel, není ten motor moc PILA, která vydrží 3 roky a pak se sesype?
Zatím Dík Čert
Dotazy
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy
no kuprikladu Getz ma 4 z 5tich hviezdiciek....takze by som sa nebal zeby accent neziskal minimalne tak isto a o motor sa neboj ten urcite vydrzi kym si nekupis nieco dalsie....a nie preto zeby si muselČert píše:Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).
Končím s Felicia Combi 1.6 a chci koupit něco, kam by se vešly dozadu 2 dětské sedačky a do kufru složené golfky pro dvojčata. Což jak jsem zjistil, v této cenové kategorii HA umožňuje.
Co víte o 1.5 diesel, není ten motor moc PILA, která vydrží 3 roky a pak se sesype?
Zatím Dík Čert
ja mam accenta 1,5 96rv a motor je uuuplne v poho aj ked mam este len 55 tisic
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Re: Dotazy
Co se týče dieselu, mám accenta už skoro rok, najeto mám necelých 18.000km a motor běží pořád stejně. Je ale fakt že motor je slušně nabroušenej, neznam jinej koncern, kterej by do téhle kubatury napral 110 koní. Předjíždění je bez sebemenších problémů a bez podřazování.Čert píše:Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).
Zatím Dík Čert
Koncern Renault/Dacia do 1,5 nafty dávají jen 50kW - 70 koní, ale tyhle motory jsou jen 8-mi ventilové, accent je 16-ti ventil s proměnou geometrií lopatek turbodmychadla - proto tak pěkné parametry... A navíc ještě firmy zabívající se chip-tuningem dokáží z původních 81kW/235Nm dostat 96kW/270Nm (což myslím že už je na hranici možností ale asi i životnosti) - do chiptuningu bych určitě nešel, pro Accenta je naprosto zbytečný.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D