Praskla klika dopr......
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Praskla klika dopr......
Caute tak jsem si koupil accentika bez vnitrni kliky a rekl si ze si k nemu tu kliku koupim ,jak rekli tak udelali a sel sem ji koupit ,du ji montovat,namontuju ji a vse v poho ale co se asi stalo????kdyz sem chtel otevrit dvere tak tam praskl takovej plastovej hajzl co je zahaklej za tahlo od mechanismu a cely se to podelalo takze..by me zajimalo jakej žlutas to vymyslel?(nejsem rasista), dalsem tedy hlavu dohromady a vyprojektoval vlastni zlepsovak: dam tam nakej dratek a ohnu ho tak aby se to dalo zahaknout za to tahlo jak sem dopadl dam vedet v pondeli zatim tam mam kliku od renaltu
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
- Reklama
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
No já když jsem kupoval v bazaru u oficiálního prodejce Lantru, tak jsem si všiml, že je prasklá klika u řidiče. Před prodejem mi ji vyměnili za novou, ale za pár týdnů byla prasklá zase, a to jsem s ní zacházel, jako kdyby byla z perníku (teda z toho co pečou v Pardubicích ). Tak už jsem ji nechal, ať si je prasklá, když chce. Dokud je funkční, měnit ji nebudu. Jen bych chtěl vědět, kde udělali soudruzi z jižní KLDR chybu.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nightmaster: jen menší dodatek ohledně toho tvého perníku Je to sice Pardubikej perník, ale peče se v Hradci Králové To jen taková oprava. Ale neradi to slyšej Pardubičáci
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Ja uz rok jezdim bez kliky v zadnich dverich, tahlem se to taky da otevrit:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
hele to je sice pravda ale my mame HK jako vazala Pardubic a jelikož v pce uz nemame misto tak sme to museli fiknout do hk no co se da delat:)Rasty píše:Nightmaster: jen menší dodatek ohledně toho tvého perníku Je to sice Pardubikej perník, ale peče se v Hradci Králové To jen taková oprava. Ale neradi to slyšej Pardubičáci
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997