Mouse80 píše: ↑06 srp 2021, 11:14
Verxes a ty sitky ti už dorazily, ty josu zajimavý. Jen by mě zajimalo jestli budou držet, činan občas má jinou představu o světě
tak mu fungujou věci a mě pak ne..
Síťky ještě nedorazily, bral jsem 2x 50cm na boky a jednu 80cm (jestli to bude držet na zadních sedadlech). Ale už to tady někdo kupoval, prej to drží, tak uvidíme..
remkren píše: ↑06 srp 2021, 11:42
Ještě k těm "ochranným" nálepkám za kliky. Pro mne je auto užitková věc a pokud bych měl každý týden obcházet auto a kontrolovat kde je jaký škrábanec, tak to bych se mohl zbláznit, to mám v hlavě důležitější a užitečnější věci..
No pro mě je auto taky užitková věc, ale když ho pak cca za těch 8 let budu prodávat (jestli mě teda EU a jejich EKO řešení nakonec nedonutí to dojezdit
), tak to je první věc, který si nový majitel všimne, jak bude nastupovat a brát za kliku. U předchozí i30 jsem se na to vyprdnul, nehty dlouhý nemám, prstýnky taky ne a po těch 9 letech to bylo slušně odrbaný (jemný škrábance, ale hafo).
Za minimální peníz se o to trochu postarat a neuškodí to - nejvíc prodává vzhled a první dojem.
lumix píše: ↑06 srp 2021, 13:25
i ty nálepky Hyundai na kliky jsou takové pouťové, já bych si to nedal, ale každého věc.
Tak ty nálepky na kliky jsou hrozný, proto je dávají asi k tomu zadarmo
, ty jsem taky ani neplánoval použít.