![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Měřící čidla jsou super, klikneš v PP a znáš tlak přesně - nemuset se ohýbat a měřit tlak ručně - k nezaplacení
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
¨Mr. HYUNDAI píše: ↑14 srp 2021, 10:12 V i30 PDE jsem zažil aktivní TPMS i pasivní přes ABS - aktivní jednoznačně preferuji. Problémy absolutně žádné a já přezouvám, takže cena pro druhou sadu mě netrápí (v Tucsonu ještě aktivní máme).
A zpět k tématu - tento týden jsem poptával kombíka. Do výroby 5-7 měsíců, pokud se podaří strefit resp. si vybrat z toho co prodejce objednával pro svůj sklad, tak jsou tam nějaká auta objednaná v květnu, takže nejdřív říjen. Ale výběr je HODNĚ omezený.
Tak neviem, vedľa tu má vlákno kolega, ktorý píše, že objednal 17.5 a auto už má.Mr. HYUNDAI píše: ↑14 srp 2021, 11:53 Nestraším, pouze konstatuji. Tucson objednaný prodejcem v květnu je očekáván v říjnu. U i30 stejný předpoklad.
A moje i30 byla objednána v lednu a dodána v červnu - vše 5 měsíců....
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 15#p606398Mr. HYUNDAI píše: ↑14 srp 2021, 17:09 Auto šlo do výroby nebo bylo z předobjednaných? Jaká konkrétně specifikace to byla? DCT a NAVI mají lhůty delší...
Maras díky za info. Tak když se omezí TUcson, tak konečně budou plné pásy i30 a pojede to!Maras píše: ↑14 srp 2021, 17:22 Takže nové předběžné informace: Přesčasy, které měly být od září do konce roku nebudou neni dost materiálu. Bude se rovněž omezovat vyroba Tucsona , protože máme nedostatek motorů.Podrobnosti zatím nevím. Model i30 by se měl vyrábět ještě 4 roky a bude FL. A přijde nástupce Kony. Vše se ještě může samozřejmě změnit všemi směry.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |