Ziarovicky = pozlatene?
Moderátor: Moderátoři
Ziarovicky = pozlatene?
Dnes som si chcel kupit ziarovicky do podsvietenia ovladacov na Matrix ale nemali na sklade. Vraj ani v Prahe. Ani sa nedivim. Cena 750,- Sk za kus. Len zabudnu upozornit, ze kazda je zabalena samostatne v pozlatenej krabicke. Idioti. Zajtra si kupim inde za par korun obycajne a bez krabicky. Svietia rovnako.
- Reklama
Ziarovicky = opravene!
A je to. Podsvietenie opravene. 3 ks ziarovicky (7,10 Sk za kus oproti 750,- Sk za kus) + necela hodinka prace a svietia ako pred tym. Myslim, ze aj to je dovod preco ich vobec nemaju na sklade. V servise to takto vymenia a maju zarobene.
Jiný příklad...
Svého času jsem si do auťáku namontoval bzučák,který mne upozorňoval, že mám rozsvícená světla - stačilo otevřít dveře.
Tahle blbost mne stála tuším 240.-Kč. Asi po roce bzučítko dobzučelo a tak jsem hledal náhradu, tentokrát jsem chtěl jen součástku do krabičky která mi zbyla. Sehnal jsem v elektroprodejně trochu jiné bzučítko i s krabičkou a káblíky za 30.-Sk. A pak by je člověk všechny nakopal do prdele.....
Tahle blbost mne stála tuším 240.-Kč. Asi po roce bzučítko dobzučelo a tak jsem hledal náhradu, tentokrát jsem chtěl jen součástku do krabičky která mi zbyla. Sehnal jsem v elektroprodejně trochu jiné bzučítko i s krabičkou a káblíky za 30.-Sk. A pak by je člověk všechny nakopal do prdele.....
- zdenekpodlezl
- *