![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Každopádně alespoň to nebylo v rychlosti, tak snad tam pod nárazníkem nebude nic a vymění jen ten černý plast...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Asi tě překvapím, ale já mám tažné namontované na tahání vozíku, nebo spíše častěji na nosič kol. Přesto i z tvého tvrzení "Spousta lidí si montuje pevné tažné právě kvůli tomu, aby měli doraz při couvání a "ochranu" při dojíždění, nebo při nedobrždění", vyplývá, že problém je jak jsem říkal ,mezi volantem a sedačkou.petzl62 píše: ↑07 říj 2021, 19:05 To jsi jeden opravu z mála a já Ti za to tleskám![]()
![]()
By mě zajímalo, kdy to ti naši orgáni začnou pokutovat![]()
![]()
Maras: Promiň, ale nesouhlasím. Spousta lidí si montuje pevné tažné právě kvůli tomu, aby měli doraz při couvání a "ochranu" při dojíždění, nebo při nedobrždění. Co na tom, že já třeba dobrzdím a až ten za mnou ne. O tu nevyužitou kouli si rozbiju totálně celý nárazník.![]()
![]()
![]()
No problém je s deformačními zónami. A ty jsou v předu podstatně měkčí, než vzadu v oblasti uchycení TZMr. HYUNDAI píše: ↑07 říj 2021, 19:07 Musíš to trefit pořádně a tím jeho tažným mu zlámat podlahu. A má z toho totálku.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |