Apple carplay bez kabelu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Apple carplay bez kabelu
Zdar, umí i30 fl carplay bez kabelu? S kabelem funguje bez problému. Ale děsně mi to napojivani na kabel vadí. Diky
- Reklama
Re: Apple carplay bez kabelu
Ahoj, bohužel neumí
Hyundai i30 kombi 1.5 T-GDI MHEV DCT MY22, Smart, Sunset Red, 10/2021
Kia cee'd ED 1.4 MPI 81kW, EX (GLS), Casa White (WD), 2/2008
Kia cee'd ED 1.4 MPI 81kW, EX (GLS), Casa White (WD), 2/2008
Hardware na to v aute je. Hyundai vsak zatial nema licenciu na wireless sluzby. Udajne by to malo casom prist po nejakom softverovom update...
i30 N Line, www.hyundaiklub.sk
licenci na Wifi ? na 2,4 G platí GL z roku 2000, a myslím, že na provoz 5G routeru také nepotřebuješ žádný papír.
Máme ve firně 5G a žádný papír jsme k routerům a anténám nedostali.
U aut to musí být ?
No byrokracie je což o to.
Máme ve firně 5G a žádný papír jsme k routerům a anténám nedostali.
U aut to musí být ?
No byrokracie je což o to.
Nejde o licenciu na wifi ale na moznost bezdrotoveho carplay. Takto sa vyjadril pracovnik priamo z Hyundaiu na HCCZ. Samotny Hyundai spociatku promoval faceliftovanu i30 s tym, ze je tam wireless cp dostupny. Teraz to uz v konfiguratore uvedene, myslim, nie je.
i30 N Line, www.hyundaiklub.sk
No bavíte se o tom novém 10,25" infotainmentu, že? Ten už taky nejde bezdrátově? Když jsem vybíral auto, tak tam psali, že to bezdrátově umí.. Ale stejně jsem bral nakonec 8" bez navigace s AA / Apple Car přes drát..
Teď mě tak nějak napadlo se zeptat, nezkoušel jste někdo k té 8" variantě přikoupit nějakou krabičku, která zprostředkuje bezdrátový přenos? Našel jsem varianty, např. Apple Car: třeba toto
Nevím jestli něco takového zkusit koupit, jak dobře to funguje, nebo zda víte někdo o nějaké "osvědčené" variantě? Ideálně bych chtěl nějaké kombo řešení, abych mohl používat bezdrátově jak Android Auto, tak i Apple Car.. ale nakonec bych se asi spokojil i jen s Apple Car - přece jen nějak se mi řešení od Apple víc šikuje než AA + iPhone se mi bezdrátově nabíjí v i30, takže by to bylo fajn řešení..
Teď mě tak nějak napadlo se zeptat, nezkoušel jste někdo k té 8" variantě přikoupit nějakou krabičku, která zprostředkuje bezdrátový přenos? Našel jsem varianty, např. Apple Car: třeba toto
Nevím jestli něco takového zkusit koupit, jak dobře to funguje, nebo zda víte někdo o nějaké "osvědčené" variantě? Ideálně bych chtěl nějaké kombo řešení, abych mohl používat bezdrátově jak Android Auto, tak i Apple Car.. ale nakonec bych se asi spokojil i jen s Apple Car - přece jen nějak se mi řešení od Apple víc šikuje než AA + iPhone se mi bezdrátově nabíjí v i30, takže by to bylo fajn řešení..
Hyundai i30 III Combi 1.5 DPI Smart (od 26.4.2021)
prodáno: Hyundai i30 II HB 1.6 CVVT Trikolor 88kw
prodáno: Hyundai i30 II HB 1.6 CVVT Trikolor 88kw
Co vypadá dobře jde toto:
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
Mám to vyhlídnuté, kluci řeší případné problémy okamžitě, funguje prý v 95%, problém může být cena (přes 2.000kč s poštou), a doba dodání, ta je až 3měsíce.
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
Mám to vyhlídnuté, kluci řeší případné problémy okamžitě, funguje prý v 95%, problém může být cena (přes 2.000kč s poštou), a doba dodání, ta je až 3měsíce.
Hyundai i30 kombi 2021 Smart 1.5 DPi, průměrná spotřeba 5.6l
Taky pokukuju po nějaký krabičce, nějaký srovnání sem našel tady https://www.youtube.com/watch?v=8Mpby2UK9K4
to co vidím o příspěvek výše se týká pouze Android Auto.
to co vidím o příspěvek výše se týká pouze Android Auto.
2021 i30 WG 1.5 DPi Comfort
2006 Tucson 2.0 CRDi 4x4
2006 Ford Focus 1.6 TDCi
2006 Tucson 2.0 CRDi 4x4
2006 Ford Focus 1.6 TDCi
Zdar chlapi, Apple car play jde, jen se to musí na displeji nastavit. Pokud budete hledat, tak to je zde již popsáno někde.