![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Omlouvám se za OT.
V tomhle tématu by bylo vhodné pokračovat jinde, ať nezasíráme vlákno.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
1,5TGDi treba kúpiť v sesterskom košiari... ako Kia Ceed a všetky tietopirko7 píše: ↑19 lis 2021, 20:25 To je celkem sranda kolik nás je s tímto prekérním problémem. Pokud bych si měl vybrat turbo, tak prosím ne tu 1TGDI. Ta 1.5 byla proti ní úplný král a pokud člověk akceptuje tu divnou IMT spojku a další otravný tlačítko na drive mod plus ještě tu baterku v kufru a startovat jen z neutralu a ještě se skoro se všema pedálama (jo je toho celkem dost). Tak je to bez váhání lepší auto. Jasně, já je jenom projel na testovačce a zkoukl tunu videii. Ale už na té testovačce ten litr měl strašně hroznej průběh do města. Buď čekáš než zabere turbo a nebo to zas zbytečně rve spojku z každé křižovatky. To DPI bylo krásně čistý, výkon porovnávali na videu na youtube a pokud s DPI trochu polechtáš otáčky je ten litr né o tolik rychlejší.
Pan Vaculík říkal spíš 10km jako min. hranici, zmiňoval to u litrového TSI myslím.
Ten elektromotor v 1.5tgdi dost i zamaskovává turbodíru, já jsem ji tam skoro necítil. Ale když se vrátíme k tomu požadavku na servis a bez údržby, tak to 1.5tgdi bude zase nejhorší, je to plné elektroniky a kravin. Počítač na kolečkách, stačí aby se seklo přepnutí ECO a už to bude pěkně na prd auto. I tak bych ho vzal hned, kdybych nejezdil 4km každej den do práce. A v zimě to na kole nejde.
.
Mě tu kluci řekli takovou veselou větu, potřebuješ spolehlivost nebo zrychlení?![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |