![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
divný...jestli tím jak jsem skočil aktualizacemi o rok ? nebo něčím jiným... těžko říct...
Moderátor: Moderátoři
Ano, tiez som to na tom DE fore cital....ze zachytili tuto novu aktualizaciu, ale este ju neotestovali ... ja zatial tiez cakam. Mne nefunguje len ten servisny interval, ale to je mi uplne jedno(nepodstatne). Som sa poucil z verzie 211112(vypinanie HDA pocas jazdy) .... uz raqdsej nie ... pockamPedro76 píše: ↑22 pro 2021, 18:24 mě to říká ten updater, že nová verze (a nebo původní a či chci stáhnout znovu)... ale fakt že třeba nějaký change log bych čekal... ne že jako zkus a uvidíš... nebo info že tam je třeba nová mapa (že se otvíraly nové dálnice či tak).... a ne že budou psát jen o major verzi... je to fakt takový naprd...
Zatím to instalovat nebudu.. než někde něco o tom vyčtu.... třeba opravili tu češtinu co zprasili v navigaci... ta paní děsně skloňuje... v předchozí verzi to bylo celkem cajk, tady má divný přechylování čísel silnic a tak...
uvidíme... němci zatím mlčí...![]()
asi 30 minutovy velky update som u KIE robil asi 40 minut. Motor vypnuty, pozicia II a napichla LiDL nabijacka. Pohoda, eko pekne pred barakom
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |