Konečně jsou na Autě
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
,Kubin píše:nádherná kolečka, krásně autu sedí dokonce jsem tvé autí našel v galerii z kopřivnického tuningu na www.tuning.cz
Kde jsi to prosim te našel ?? furt to nemužu nejak najit chci se juknout Joo tak už jsem to našel tak pohoda...jsem slavny
Naposledy upravil(a) Davepic dne 27 dub 2007, 19:26, celkem upraveno 1 x.
Jenže MartasZovi to žíly netrhá - už ví kde se dá chybička napravitDavepic píše:Tak jako ty MatasZ bych nechtel skončit to bych se asi rozbrečel a vyškubal si všechny vlasyMartasZ píše:ty se máš.. fakt vypadaj libově.. koukám že i s těma šroubama si problémy vyřešil.. a musim uznat.. jsou to jedny z mála NElímcovejch kol, co se mi fakt hoooooodně zamlouvaj.. tak ať je nikde nedrbneš jako občas já hehe
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kola máš na autě moc pěkný,ale ty matky jsou takový rušivý element(jak vyčnívají).Možná se mě to zdá,když tady máš fotky detailu-jak to vypadá,když se díváš na auto?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ja vím ..ty matky jsem chtěl nejak řešít...že bych třeba koupil obyč matky a jednu sadu pojistnych ale ty obyčejne matky bych tam nezašrouboval ty kola mají malou douru tak bych se tam nedostal klíčem..musel bych jedině koupit 16 pojístnych šroubu už jsem se na to díval nešli by vidět...jako hrozně to nevypada ale koumal jsem nad tím že to hnusí kolo...Jsem si schvalně objednaval zapuštěne ventilky at nejdou videt at to vypada co nejlip a takova zrada se šrouby...Borek píše:Kola máš na autě moc pěkný,ale ty matky jsou takový rušivý element(jak vyčnívají).Možná se mě to zdá,když tady máš fotky detailu-jak to vypadá,když se díváš na auto?