Aktuální ceny PHM
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Aktuální ceny PHM
Slovnaft Bajkalská dnes ráno benzín 1,645 ak si dobre pamätám. Takže zdraženie zo soboty tentokrát nevydržalo ani týždeň. V prepočte aktuálnym kurzom to je nejakých 41,80 Kč.
Na ostatných benzínkach sobotná cena, otázka je či vôbec vydrží do konca dnešného dňa (nepredpokladám).
Btw., na Slovensku prakticky zmizli lacnejšie benzínky. Jurki (v minulosti v priemer o 4 centy lacnejšia), GAS (v minulosti v priemere o 8 centov lacnejšia), už dorovnali ceny štandardných benzíniek. Jediný lacnejší čo som zatiaľ videl v rámci BA ostal Tanker (asi o 3 centy) a neviem ako je momentálne na tom Oliva.
Na ostatných benzínkach sobotná cena, otázka je či vôbec vydrží do konca dnešného dňa (nepredpokladám).
Btw., na Slovensku prakticky zmizli lacnejšie benzínky. Jurki (v minulosti v priemer o 4 centy lacnejšia), GAS (v minulosti v priemere o 8 centov lacnejšia), už dorovnali ceny štandardných benzíniek. Jediný lacnejší čo som zatiaľ videl v rámci BA ostal Tanker (asi o 3 centy) a neviem ako je momentálne na tom Oliva.
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
- Reklama
By mě zajímalo co budou říkat všichni ti co mají plný sklepy, vany a zabijačkové kotle naplněné benzinem/naftou, pokud by došlo k zastropování ceny, jak navrhují ČESMADy a podobné profesní spolky, že na cenách před invazí, takže někde kolem 36tky ? Uvidíme dneska co na to pánové ve Strakovce
Když jsem viděl dědulu z protější bytovky, jak tahal kanystry do sklepa v činžáku, to snad je i proti všem předpisům a největší prdel že on dá tak do 200km za měsíc, že auto věčně stojí na fleku, jen z té fabie chodí ometat listí...
Když jsem viděl dědulu z protější bytovky, jak tahal kanystry do sklepa v činžáku, to snad je i proti všem předpisům a největší prdel že on dá tak do 200km za měsíc, že auto věčně stojí na fleku, jen z té fabie chodí ometat listí...
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
- Mr. HYUNDAI
Tenhle nápad HK ČR se mi líbí - https://komora.cz/press_release/hospoda ... rze-cepro/ .
Zastropování a podobné zásahy s sebou nesou otázky kdo to nakonec zaplatí, jak to vyřešit právně čistě atp. V tomto návrhu nevidím primárně právní vadu a nepřináší ani výdaje ze státní kasy...
Zastropování a podobné zásahy s sebou nesou otázky kdo to nakonec zaplatí, jak to vyřešit právně čistě atp. V tomto návrhu nevidím primárně právní vadu a nepřináší ani výdaje ze státní kasy...
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Nafta jeden den 36, druhý den už 45 Kč za litr. To je skok o 25 %. Nenažraní pumpaři mají žně, o kterých se jim nikdy ani nesnilo.
A silně pochybuji, že vláda s tím něco dokáže udělat. Pohonných hmot je stále dostatek.
A silně pochybuji, že vláda s tím něco dokáže udělat. Pohonných hmot je stále dostatek.
Tak bych řekl, to se mi zda rozumné, ještě se mi líbí ze se řeší zrušení bioslozkyMr. HYUNDAI píše: ↑09 bře 2022, 09:50 Tenhle nápad HK ČR se mi líbí - https://komora.cz/press_release/hospoda ... rze-cepro/ .
Re: Něco pro zasmání
Trnava dnes cca 13:00 Slovnaft diesel 1,5€ tedy cca 39,50. Takže jsou to u nas pěkný kurvy.
Z jaké největší dálky jste jeli do Polska tankovat?
Podle vyjádření zástupce prodejců motorových paliv, že čerpadláři nezvyšují marže, že jen víceméně kopírují nárůst ceny ropy na burze mi vyšlo, že prodávají benzín a naftu které ještě nebyly vyrobené natož dovezené na pumpy. A možná ještě ani nebyla vytěžená ta surová drahá ropa...
Jsem zvědavý, na jak dlouho budou mít nakoupené drahé zásoby, až cena ropy půjde dolů... A kolik ž že budou muset počítat na sanaci ztrát které jim vznikají nyní.
Ale to je kapitalismus. Lidi za ty ceny nakupují, tak proč by drželi ceny níž.
Jsem zvědavý, na jak dlouho budou mít nakoupené drahé zásoby, až cena ropy půjde dolů... A kolik ž že budou muset počítat na sanaci ztrát které jim vznikají nyní.
Ale to je kapitalismus. Lidi za ty ceny nakupují, tak proč by drželi ceny níž.
Vláda zrušila povinnost přimíchávání biosložek do paliv. Takže nejpozději zítra ráno již nebude téct palivo s biosložkami ze žádného stojanu... A tudíž bude i levnější.
Nevěřím, ale já jsem pesimista...
Nevěřím, ale já jsem pesimista...
A Ty se divíš? Odpovím Ti. Proč bych nenatankoval dnes za45,00,když to bude zítra za 50,00?
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
10 km . Kdo dá víc?
Hyundai i30 HB 1.5 DPI, 81kW, Smart - Polar white, r.v. 2021
Suzuki Swift 1.3 GLX, 68kW, r.v. 2008
ex Škoda Fabia Combi 1.2 HTP, 47kW, r.v. 2007, LPG od r. 2015
ex Škoda Felicia LXI 1.3, 50kW, r.v. 2000
Suzuki Swift 1.3 GLX, 68kW, r.v. 2008
ex Škoda Fabia Combi 1.2 HTP, 47kW, r.v. 2007, LPG od r. 2015
ex Škoda Felicia LXI 1.3, 50kW, r.v. 2000
To se Fiala při tiskovce k PHM vytáhnul, to je jako by řekl nastat vám, ale v libivem kabatku.
Přesně 5,9km z domu.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Já když byl teď po měsíci a půl tankovat tak jsem žádné fronty neviděl. Jel jsem kolem 5 benzínek. Najel jsem hned ke stojanu.
Na kolik mám ještě omezit využití auta aby to bylo politicky správně? (Omezte spotřebu paliv, část peněz končí u Putina, vyzvala vláda občany)