Zlomený zvyšok sa kdesi v trubke vzpriečil, takže zvyšok mierky som musel odstrihnúť zo zátky aby som mohol trubku uzavrieť. Budem dúfať, že ten zvyšok spadne do vane, kým dodajú novú mierku. Cena 17e....
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Přesně jak píšeš a navíc není dobré vytahovat měrku v chladnudibarbora píše: ↑16 bře 2022, 21:01 Takže dnes bežná kontrola oleja, pri zasúvaní mierky divné puknutie, automatické vytiahnutie späť... z plastového konca zostali tak 3 posledné dieliky.
Zlomený zvyšok sa kdesi v trubke vzpriečil, takže zvyšok mierky som musel odstrihnúť zo zátky aby som mohol trubku uzavrieť. Budem dúfať, že ten zvyšok spadne do vane, kým dodajú novú mierku. Cena 17e.....
U 1,4T-GDi absolutně nesouhlasím
Můj názor na Elantru znáš a slyšel jsi na vlastní uši. A opakuju znovu, budeš ještě plakat a vzpomínat na tohle autoidam.i píše: ↑17 bře 2022, 08:34 Tondo,právo to som myslel.Ty si človek čo tomu autu dá čo treba,prípadne aj niečo navyše.Plus máš za chrbtom chlapcov v servise.![]()
Nechcem tu kydať na 1,4TGI no nebol to TOP motor odz pohľadu spoľahlivosti aj keď máš iné skúsenosti.
![]()
Inak čo sa týka podnikateľa,tak v Elantre som menil sviečky v polovičke predpísaného termínu.Olej dával lepší ako bol odporúčaný a pod.To že som lenivý auto umývať,nič nemení na to že som "strojár" hoc skôr teoretik a mám rád plne funkčné auto.
Chýbajú mi tie debaty pri káve.Som lenivý aj ťukať do mobilu.Dnes som sa výnimočne hecol.
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |