Vaši Accenti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Světlo do kufru
To blondynaa: Já jsem si z Tebe legraci nedělal, ale vidím, že jsi uskutečnila to, co navrhoval Vyki - takže vlastně baterku. Co máš za verzi toho Accenta a jaký r.v.?
Accent 1,5l, liftback 5.dv., 2002, Clean Silver
- Reklama
Co budu upravovat? Plánuji mračítka, výdechy na kapotu, laděný výfuk, tónovaný skla, pravděpodobně přední mlhovky......jelikož mám autíčko chvíli, tak jsem dělala nutné výměny: olej, filtry,rozvodový řemen a kladka,stabilizátory (bouchaly mi), čep řízení....včera jsem si koupila nové radio na CD, chci výkonější repro,ráda bych trošku upravila lak - majitel přede mnou zřejmě neuměl parkovat dále bych ráda nějaký hezký potahy na sedačky, pasy, podsvícení podvozku....no je toho mraky ale snad mi kolegové v práci vypomůžou, sama všechno nezvládnu. Já se vždycky rozepíšu, no jsem ukecaná ženská
tady mas chip na to svoje letadlo: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
ja bych se s nim dostal nekam na 130kW...driv ale na eBay byvaly lepsi chipy, lepe popsany a rozebrenay u vsech modelu...ted nic moc.
ja bych se s nim dostal nekam na 130kW...driv ale na eBay byvaly lepsi chipy, lepe popsany a rozebrenay u vsech modelu...ted nic moc.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Moje anténa je kritická!!!! Ošklivá a ještě nefunkční(zlomená) chce to jen čas mého kamaráda a už nebude.Takže v autě jedu pořád svá oblíbená CD. Já ho koupila letos koncem března, měl sice najeto 135tis ale říkala jsem si že alespoň na chvíli a taky už se mi nechce ho zbavit, raději se mu budu věnovat. Teď mám najeto 139tis a motor přede jako kočička. jen mi to nejezdí rychle, ale to už jsem tu řešila a budu na tom pracovat dle rad zkušenějších.Jo a ten laďáček už mám objednanej, tak jen čekám a čekám. Proč mám vždycky nejdelší příspěvky????
prosim tě na dýlku příspěvků se vybodni, furt lepší než aby si nepsala nicblondynaa píše:Moje anténa je kritická!!!! Ošklivá a ještě nefunkční(zlomená) chce to jen čas mého kamaráda a už nebude.Takže v autě jedu pořád svá oblíbená CD. Já ho koupila letos koncem března, měl sice najeto 135tis ale říkala jsem si že alespoň na chvíli a taky už se mi nechce ho zbavit, raději se mu budu věnovat. Teď mám najeto 139tis a motor přede jako kočička. jen mi to nejezdí rychle, ale to už jsem tu řešila a budu na tom pracovat dle rad zkušenějších.Jo a ten laďáček už mám objednanej, tak jen čekám a čekám. Proč mám vždycky nejdelší příspěvky????
nějakej pěknej laďák, jaká značka?
2 lukee: stejná otázka jako pro blondynu
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
www.autokelly.cz tam je e-shop, ale nevím zda ti to půjde otevřít bez hesla. To ti bohužel nemohu říct my od nich bereme díly, teď mi nahráli katalog s díly na japonce a korejce, docela dobrý ceny. je tam na ně kontakt a jsou všichni moc ochotný a určitě ti pošlou nabídku. Normálně stojí asi 3500,- ale máme nějaký slevy, tak ho budu mít za 2300,- nikde jinde jsem nekoukala tak nevím jak se ceny pohybujou.a pak jsou dobrý díly v JC Auto a taky tady máme na Kladně obchod, ty zasílají i na dobírku - www.mzb-tuning.cz