ACCENT GSI
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ACCENT GSI
Nessia sa mi už sype .. čo Vy na toto ?? Je to hodné toľkých peňazí ?
http://hyundai-accent.autobazar.eu/card.php?id=242311
http://hyundai-accent.autobazar.eu/card.php?id=242311
mx5/swiftsport/santafe/accent
- Reklama
Tim cementem je to huste snizeny, vid?Farmář píše:Třeba má ty zbývající čtyři pytle (cementu) v kufru..jako bonus
...to je fakt dobrý ... "interier vonia fabrikou"
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
Já mám takový dojem,že ty airbagy 6x začli dodávat až od modelu co máš Ty!! Tenhle model je na to moc starý a kastle je vlastně stará a je to ještě jenom facelift!!tom píše:Nevím jak předchozí model, ale model co se vyrábí teď, tak se dělá taky ve variantě 6x airbag. (2xpřední, 2x boční a 2x hlavová clona přední zadní)...
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Oživujem témat .... Kontaktoval som majiteľa .. Auto vraj kupoval ako nové v Belgicku, poslal mi fotografie interiéru a prekapil ma kožený dvojfarebný volant a šalt páka. Auto má iba 2 airbagy. Všetko to vyzeralo naozaj ako nové, dá mi k nahliadnutiu aj všetky papiere, servisnú knihu .... v sobotu ho pojdem pozrieť.
Felotron alebo ostatní majitelia 2G ... poraďte mi načo by som sa mal zamerať pri kontrole,aké má tento model nejaké špecifické muchy ktorými by som vedel zistiť nejaký "podvod" zo strany terajšieho majitela? Ešte k tej 1,3 jke ... je to spoľahlivý motor? Koľko to približne žerie ??
Felotron alebo ostatní majitelia 2G ... poraďte mi načo by som sa mal zamerať pri kontrole,aké má tento model nejaké špecifické muchy ktorými by som vedel zistiť nejaký "podvod" zo strany terajšieho majitela? Ešte k tej 1,3 jke ... je to spoľahlivý motor? Koľko to približne žerie ??
mx5/swiftsport/santafe/accent
hele nechci te odrazovat od koupe ale za 180000kč jsem viděl alfa romeo JTD 1900obsah 84kw spotreba 5,5litru 6x airbag atd rok vyroby 2004Andy4 píše:Oživujem témat .... Kontaktoval som majiteľa .. Auto vraj kupoval ako nové v Belgicku, poslal mi fotografie interiéru a prekapil ma kožený dvojfarebný volant a šalt páka. Auto má iba 2 airbagy. Všetko to vyzeralo naozaj ako nové, dá mi k nahliadnutiu aj všetky papiere, servisnú knihu .... v sobotu ho pojdem pozrieť.
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
Skus sa pozriet ci trubicka (na kontrolu oleja), ktora usti do motora nie je dole ulomena (to sa stalo na mojom Accente).
Tazko dat radu na kvazi novy accent. Ak to ma skutocnych 20 tis. km tak tomu autu by nic nemalo byt. Pozor na ten volant, keby tam bol obycajny tak by si na nom videl, ci ma auto uz viac ako 100 tis. km, trosku meni farbu (mozno ten kozeny nie je origo, ale je len vymeneny a km stocene).
Celkovo mozes cakat slabsie brzdy.
Ak niekde bude nieco piskat, vrzgat, tiect tak to auto nema 20 tis. km.
Tazko dat radu na kvazi novy accent. Ak to ma skutocnych 20 tis. km tak tomu autu by nic nemalo byt. Pozor na ten volant, keby tam bol obycajny tak by si na nom videl, ci ma auto uz viac ako 100 tis. km, trosku meni farbu (mozno ten kozeny nie je origo, ale je len vymeneny a km stocene).
Celkovo mozes cakat slabsie brzdy.
Ak niekde bude nieco piskat, vrzgat, tiect tak to auto nema 20 tis. km.
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD