Disky
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Disky
Přesně jak píše Stringo.
Jedině bych už asi nedoporučoval ty +/- 4 mm ET proti techničáku. Nevíš na koho při technické narazíš při dalších prohlídkách. Jednou, dvakrát projdeš a potřetí ne a nic nenaděláš. Co je psáno to je dáno.
Jedině bych už asi nedoporučoval ty +/- 4 mm ET proti techničáku. Nevíš na koho při technické narazíš při dalších prohlídkách. Jednou, dvakrát projdeš a potřetí ne a nic nenaděláš. Co je psáno to je dáno.
- Reklama
Loni jsem na STK vylítl s fordem právě kvůli ET (a to šlo o přip*sraný 14ky, žádná extravagance). Jiný ET na disku než uvedený v TP - vyhazov. A to auto s nima 10-15 let v pohodě procházelo, z toho 3x i na tý samý STK. Takže přitvrzujou.
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
Přesně tak, žádný + - mm,co není dnes na STK v TP,tak smolik. Zapsat kola s typákem není problém. Ideální ještě ,když u typáku není kolonka potvrdit technikem na STK.
Zato nevím,kde se bere neustále,že pojišťovna řeší kola,osobně jsem se na to likvidátora ptal,když manželku s MB Ačkem vzala holka proti po celém boku, jediné, co je zajímá a fotil,tak hloubka vzorku.
Zato nevím,kde se bere neustále,že pojišťovna řeší kola,osobně jsem se na to likvidátora ptal,když manželku s MB Ačkem vzala holka proti po celém boku, jediné, co je zajímá a fotil,tak hloubka vzorku.
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To je stejné jako na té STK, 10x to nikdo řešit nebude a po 11té ti nebude pojišťovna plnit a bude ti houby platný, že to to předtím 10x prošlo... Doby kdy bylo spoustu věcí možných už dávno nejsou a je to čím dál horší...
Správně! Svět stojí za ho*no, a tak to má být!
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
kola sice pekne vylezla ale:
1, STK
2, dolezitejsi a prakticky faktor - boky auta budu dostavat celkom cocku od bordelu a najma jemneho strku
1, STK
2, dolezitejsi a prakticky faktor - boky auta budu dostavat celkom cocku od bordelu a najma jemneho strku
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
typovy list je pekny. daj si to vsak zapisat do TP (cim skor tym lepsie). Nahoda je blbec
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím, typový list tě pouze prokazuje možnost zapsání kol do velkého TP, bez zápisu ve velkém TP neprojdeš na STK pokud se na to technik zaměří a zejména při pojistné události se může a zřejmě bude krátit pojistné.
Takže být tebou, zajdu co nejdřív na STK, kde si necháš kola zkontrolovat podle typového listu a následně necháš na úřadě dopsat do TP.
Jinak kola jsou pěkná, taky jsem o nich uvažoval.
Takže být tebou, zajdu co nejdřív na STK, kde si necháš kola zkontrolovat podle typového listu a následně necháš na úřadě dopsat do TP.
Na STK by možná problém byl, ale pojišťovna tě krátit nebude. Na bývalé Oktávce jsem měl v TP maximální rozměr 17 palců a dal sem tam vesele originál 18 tky a nikdy nebyl s pojistnou událostí problém. Navíc je to uvedeno i v pojistných podmínkách, který sem si přečetl než sem to koupil. Pojišťovna by ti musela ze zákona dokázat, že tím že si na vozidle měl neschválený díl došlo k zavinění dopravní nehody. Samozřejmě pokud ti někde bouchne kolo a ty někoho nabouráš bude to jiná písnička.Stringo píše: ↑18 kvě 2022, 20:07 Nesouhlasím, typový list tě pouze prokazuje možnost zapsání kol do velkého TP, bez zápisu ve velkém TP neprojdeš na STK pokud se na to technik zaměří a zejména při pojistné události se může a zřejmě bude krátit pojistné.