A tankuješ do plna po vystřelení pistole a nebo do plna až je vidět hladina v hrdlu??? Vystřelení pistole je u každé pumpy trošku jinde??? Např. u nás jsou 2 stanice Shell. U obou se natankuje po vystřelení pistole. A do úplného dotankování až je vidět hladina je u jedné 3 litry a u druhé 5 litrů. To je rozdíl 2 litrů a to už dokáže se vypočtenou spotřebou slušně zamávat. Při ujetí nějakých 400km to ve spotřebě udělá rozdíl i 0,5l/100km.peaty píše:kantorek: Ako meriam spotrebu? Myslím, že úplne správne . Aj ked tam môžu byť trošku malé nepresnosti pri dotankovaní plnej nádrže, ale to je snáď zanedbatelné. Takže natankujem doplna, vynulujem počítadlo kilometrov a jazdím. Potom prídem opäť na pumpu, natankujem doplna, pozrem na počítadlo koľko km ukazuje a vypočítam priemernú spotrebu (počet natankovaných litrov krát 100 deleno počet prejdených kilometrov). Potom ho znova vynulujem a takto sa to stále dookola opakuje
A inak dík za pochvalu, máš to u mňa Ešte akurát treba dokúpiť elektróny...
Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Reklama
presne tom, na to som presne myslel, co sa tyka tych stojanov, ze kazdy moze vypnut pistol v inom momente (len som to nejak nenapisal do odpovede) ... no nist, ja sa tym zatial nejak nezaoberam, PC mi ukazuje 6,7 a podla skusenosti viacerych, ze PC prikresluje, usudzujem, ze svistim za nieco okolo 6 litrov, co je na moj dravy styl jazdy velmi dobra hodnota
Hyundai Accent 1.5 CRDi Dynamik, Silver Arrow
Tankuji poslední dobou vždy až je v hrdlu vidět hladina, a PC mi lže max. o 0,3l/km, větší rozdíl jsem zatím nepostřehl...kantorek píše:presne tom, na to som presne myslel, co sa tyka tych stojanov, ze kazdy moze vypnut pistol v inom momente (len som to nejak nenapisal do odpovede) ... no nist, ja sa tym zatial nejak nezaoberam, PC mi ukazuje 6,7 a podla skusenosti viacerych, ze PC prikresluje, usudzujem, ze svistim za nieco okolo 6 litrov, co je na moj dravy styl jazdy velmi dobra hodnota
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Vazeni majitelia Accentov novej generacie Mam na Vas taku otazocku, ake roztece sroubov a miery kolies su na tejto generacii?
By ma to tak zaujimalo, robim si prieskum ze z ktr aut mozem "kradnut kolesa"
Vdaka
By ma to tak zaujimalo, robim si prieskum ze z ktr aut mozem "kradnut kolesa"
Vdaka
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Tmave sklá
Zdravim panove, ja poslednou dobou rozmyslam, ze dam na moj accentik tmave skla, mam accenta o generaciu starsieho a mam ho v ciernej farbe, takze tmave skla by vyzerali super, mozte mi niekto napisat, co to asi zhruba stoji a ci by bol problem na Slovensku ak by som mal zatmavene aj predne skla vodica a spolujazdca, len tak uplne najslabsie? Inac zijem v Cechach a tu som takto zatmavene skla na autach videl dost cast. Diky za odpoved a hodne stastnych kilometrov.
Selo: fólie stoja cca 3500,- na bočné okná a zadné okno. Okna máš už z fabriky tónované na maximálnu prípustnú prepustnosť a čo ja viem tak u nás v KE za fólie na predných bočných oknách berú "štangle" papiere. Mal som na Octavii fólie na 5tich oknách a osobne som s tým nemal próblem (resp. mal som stále šťastie na chápavého policajta) ale chalan čo odo mňa to auto potom kúpil prišiel o papiere práve kôli fóliám. Hold rozhodni sa sám, no fólie na predných bočných sú určite zakázané...
EDIT: fólie na predných oknách na fotografii sú úplne najslabšie ake boli dostupné. V noci sa o dosť zhoršila viditelnost
EDIT: fólie na predných oknách na fotografii sú úplne najslabšie ake boli dostupné. V noci sa o dosť zhoršila viditelnost
mx5/swiftsport/santafe/accent
Diky, tak asi budem sluzny vodic a ostanem len pri tych zadnychAndy4 píše:Selo: fólie stoja cca 3500,- na bočné okná a zadné okno. Okna máš už z fabriky tónované na maximálnu prípustnú prepustnosť a čo ja viem tak u nás v KE za fólie na predných bočných oknách berú "štangle" papiere. Mal som na Octavii fólie na 5tich oknách a osobne som s tým nemal próblem (resp. mal som stále šťastie na chápavého policajta) ale chalan čo odo mňa to auto potom kúpil prišiel o papiere práve kôli fóliám. Hold rozhodni sa sám, no fólie na predných bočných sú určite zakázané...
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem se díval po foliích a bylo mě řečeno.Na předních(bočních) oknech-max.zatmavení 30%,ostatní(mimo čelní sklo)okna můžou být černá úplně .Variantu se světlejšími předními okny(řidič,spolujezdec)a tmavá zadní boční okna-to se mě absolutně nelíbí(auta mě potom připadají jako dodávky ).Pod folií každého okna dávají atest samolepku(tak to také má být,jak jsem se díval,podle zákona).Říkal,že mě dají i na přední(boční) jaké chci,ale ty cedulky atestu,tam nenalepí a může být problém na STK,při kontrole na silnici...
Na boční okna se mě líbila 64% folie,ale dohadovat se hlavně někde v cizině......asi půjdu do povolených limitů,dostanu papír i nálepky o homologaci a bude klid. Jo a cenu určil 5000,-Kč na Coupe(boční okna+zadní okno).To je nějak dost-Andy psal 3500,-Kč
Na boční okna se mě líbila 64% folie,ale dohadovat se hlavně někde v cizině......asi půjdu do povolených limitů,dostanu papír i nálepky o homologaci a bude klid. Jo a cenu určil 5000,-Kč na Coupe(boční okna+zadní okno).To je nějak dost-Andy psal 3500,-Kč
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Andy4-to jsi pořídil za dobrou cenu-po přepočtu asi 3500Kč.Tak to se musím zeptat i jinde,v tom našem Autoskloservise,mě asi chtěli natáhnout. Ty boční okna máš hodně tmavý-jaké zatmavení tam je?Ani se nedivím,že za to kamarád přišel o techničák.
Harde,ty máš ty okna také jak noční nebe. Kolik jsi za to zatmavení dal ty?Ať víme,jak jsou ceny rozdílné.
Harde,ty máš ty okna také jak noční nebe. Kolik jsi za to zatmavení dal ty?Ať víme,jak jsou ceny rozdílné.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor