Jj, cetl jsem cele vlakno

Moderátor: Moderátoři
Trochu se popletli motorizace:Catamaran píše: ↑30 říj 2022, 15:06 Ahoj BIRD, do zitra se musim rozhodnout, jestli vzit Tucson 1.5 TGDI START vybava a nebo i30 combi 1.5 DPI vybava FAMILY COMFORT. Budu jezdit kolem Brna cca 200 km tydne a 2x do roka 5.000 km dovolena. A ja vubec nevim, jestli mi to ta i30 splni a u Tucsona se bojim DPF, redeni oleju benzinem apod. Sledujes u toho motoru 1.6 TGDI, ze ti nejak pribyva olej v motoru? Dikes, Martin
Axel.Foley píše: ↑31 říj 2022, 06:59Trochu se popletli motorizace:Catamaran píše: ↑30 říj 2022, 15:06 Ahoj BIRD, do zitra se musim rozhodnout, jestli vzit Tucson 1.5 TGDI START vybava a nebo i30 combi 1.5 DPI vybava FAMILY COMFORT. Budu jezdit kolem Brna cca 200 km tydne a 2x do roka 5.000 km dovolena. A ja vubec nevim, jestli mi to ta i30 splni a u Tucsona se bojim DPF, redeni oleju benzinem apod. Sledujes u toho motoru 1.6 TGDI, ze ti nejak pribyva olej v motoru? Dikes, Martin
Tucson má pod kapotou pouze motory 1,6 (ať už benzínové T-GDI nebo naftový CRDI)
i30 nabízí motorizací víc, krom jiného i zmiňovanou 1,5 DPI, zato žádnou 1,6
DPF je u nafty, u benzínu se to jmenuje GPF.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |