Android Auto
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android Auto
Tomu bych zase tolik nevěřil. Základ AA je daný Googlem, drtivá většina infotainmentů má v sobě stejně Android a Google není schopný postavit ten základ tak, aby byl funkční, potřebují se vrtat ve všem a všechno dělají napůl. To není jen AA, to je v podstatě všechno, co se týká Google aplikací, žádná nefunguje tak, jak by měla
- Reklama
mne hlasove ovladanie funguje v slovencine aj pre Waze aj pre Google maps. Telefon ani nevytahujem z vrecka. Sadnem do auta, automaticky sa pripojim, vyrazim na cestu a destinaciu zadavam po stlaceni hlasoveho ovladania na volante. A nemusim ani pouzit anglicky prizvuk aby mi navigacia rozumela + aj normlane odpoveda v slovencine. Paradoxne som pouzil strategiu od kukajza z tohto vlakna. Asistenta som vypinal/zapinal, odoberal/pridaval povolenia v telefone a vsetko mi funguje. Telefon Xiaomi, android 12.
Hyundai i30 Combi 1.5DPi 81kw Family
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Ty už máš bezdrátový AA?
O jakém návodu mluvíš, nějak jsem to tady nezaznamenal
O jakém návodu mluvíš, nějak jsem to tady nezaznamenal
Len technicka, toto uz od posledneho updatu navi funguje aj na Androide. Lave 2/3 su navi, prava 1/3 je hudba.
Hyundai i30 1.5 T-GDI iMT Family Smart 2022, 117kW/253Nm, Engine Red - od 12.4.2022
Toyota Corolla 1.8 VVTL-i MT T-Sport 2003, 141kW/180Nm, Red
Ale asi mas 10palcovu obrazovku. Na osmičke to nefunguje.
Hyundai i30SW Family Smart, 1.4 t-gdi, 2020, snow white, manuál, 8" bez navi
Peugeot 308 SW, 1.6 16V, 2010, manuál
Škoda Fabia 1.4 50kW
Opel Astra G kombi, 1.6 16V
Škoda 105S žehlička
Škoda Fabia 1.4 50kW
Škoda 105S žehlička
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Nebo je beta tester a má to dřív v rámci testování. Já to viděl i na méně širokoúhlých obrazovkach na nějakém videu. V další aktualizaci by to mělo vyjít oficiálně, tak uvidime, jestli to pojede i na našich 8" obrazovkách.
Len pre porovnanie, takto vypadá obrazovka s Iphonom.
Hyundai i30SW Family Smart, 1.4 t-gdi, 2020, snow white, manuál, 8" bez navi
Škoda Fabia 1.4 50kW
Škoda 105S žehlička
Škoda Fabia 1.4 50kW
Škoda 105S žehlička
ahoj..
funguje vam Waze na AA ?
kdyz dam navigaci, tak podle auta furt stojim na miste a waze tim padem nenaviguje..
pry byl nejaky celosvetovy problem s tim, ale ani po instalaci noveho AA to nepomohlo...
ma nekdo nejakou radu ?
funguje vam Waze na AA ?
kdyz dam navigaci, tak podle auta furt stojim na miste a waze tim padem nenaviguje..
pry byl nejaky celosvetovy problem s tim, ale ani po instalaci noveho AA to nepomohlo...
ma nekdo nejakou radu ?
Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi 103kW DCT 2020 all inclusive
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Rada? Přejít na Apple car play
Upřímně, Android Auto je nejhorší aplikace, kterou Google vyvíjí. Po poslední aktualizaci sice začal fungovat zvuk médií po ukončení hovoru, ale obraz mám jak na starém 386 s lampovým monitorem
Problémy může dělat kabel, spořič baterie, nastavení aplikace, aktuální FW v telefonu... Je toho hodně. Na Xiaomi býval problém s fixem GPS satelitů, ale to by se projevovalo v samotném telefonu (vypnout data, WiFi, BT a zapnout nějakou aplikaci co zobrazí satelity)
Upřímně, Android Auto je nejhorší aplikace, kterou Google vyvíjí. Po poslední aktualizaci sice začal fungovat zvuk médií po ukončení hovoru, ale obraz mám jak na starém 386 s lampovým monitorem
Problémy může dělat kabel, spořič baterie, nastavení aplikace, aktuální FW v telefonu... Je toho hodně. Na Xiaomi býval problém s fixem GPS satelitů, ale to by se projevovalo v samotném telefonu (vypnout data, WiFi, BT a zapnout nějakou aplikaci co zobrazí satelity)
Používám Waze bez problémů. Realme 8, Android 12, kabel. Bezdrátově mi nefunguje nic, když to ještě fungovalo, Waze se hrozně sekal.
i30 kombi MY2022 1.0 T-GDI, Engine Red, Family Smart (od 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
Ja nebudem tvrdit, ze moja skusenost plati pre vsetkych, bo to je samozrejme hlupost... Ale moja skusenost s AA je veskrze pozitivna. Waze nepouzivam, navigujem sa bud s Google Maps alebo s Mapy.cz (velice zriedkavo), a nemam s nimi jediny problem. Pouzivam Pixel 4a, nejaky lacny kabel z Alzy a dratove pripojenie a nemozem sa na AA stazovat. Po poslednom update uz na boku nemam uplne zbytocne zabity priestor (teraz tam mam info a ovladanie audia), spojenie mi nevypadava, auto stiha dobijat telefon aj so zapnutou navigaciou, skratka vsetko v poriadku.
Hyundai i30 1.5 T-GDI iMT Family Smart 2022, 117kW/253Nm, Engine Red - od 12.4.2022
Já jsem taky v pohodě, používám Waze, tel Samsung S22+ připojený většinou bezdrátově. Jak na A12, tak i teď na A13...
2021 i30 combi 1.5 DPi Smart
2014 ix20 1.6
2014 ix20 1.6
mam Xiaomi..
ono mi to fungovalo normalne, cca 2 roky...
ale posledni cca mesic ne..
pak jsem cetl nekde zpravu, ze maji nejaky globalni vypadek a na nekterych autech to prestalo pracovat..
tak jsem cekal aktualizaci a nic...
stahl jsem nejakou nejnovejsi demo verzi a taky nic...
tak nevim
zkusim jeste zapnout tu aplikaci na satelity a uvidim ..
jinak google i mapy.cz funguji dobre pres AA
ono mi to fungovalo normalne, cca 2 roky...
ale posledni cca mesic ne..
pak jsem cetl nekde zpravu, ze maji nejaky globalni vypadek a na nekterych autech to prestalo pracovat..
tak jsem cekal aktualizaci a nic...
stahl jsem nejakou nejnovejsi demo verzi a taky nic...
tak nevim
zkusim jeste zapnout tu aplikaci na satelity a uvidim ..
jinak google i mapy.cz funguji dobre pres AA
Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi 103kW DCT 2020 all inclusive
Ale ty máš před-facelift, tam je jiný rádio, ne? U faceliftu běhá AA skvěle, navigace i hudba.Stringo píše: ↑10 lis 2022, 12:50 Rada? Přejít na Apple car play
-
Chlapi, kdyz zrcadlim pres AA klasickou google navigaci, jde roztahnout pres cely 10 palcovy dispej? Nemuzu na to nejak prijit. Ma to porad rozdelene na dve okna. (navigace je v tom jednom). Díky