dojazdová rezerva
Moderátor: Moderátoři
dojazdová rezerva
Ahojte, otázka pre majiteľov NX4 na SK... podľa cenníka import dodáva výlučne lepiacu sadu (bez ohľadu na prítomnosť baterky MH systému v kufri) na rozdiel od CZ alebo novej Kie Sportage. Otázka, znie... je štandardné vyhotovenie dna kufra, vrátane plastov (bez MH baterky) pripravené na prípadnú rezervu aj keď je tam lepiaca sada v rámci dodávky s fabriky?
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
- Reklama
Re: dojazdová rezerva
Ahoj, tak u mňa je miesto na dojazdovku, ak vyberiem spodnú vaničku s priečinkami. Je tam tvarované dno na dojazdovku a dokonca aj stredová diera na prichytenie kolesa.
Ale tak isto my dali tu lepiacu sadu.
Ale tak isto my dali tu lepiacu sadu.
Hyundai Tucson (NX4) N Line+ 1.6 T-GDi HEV 169kW/230k 4WD 6AT Sunset Red Pearl
@Supe máš tam miesto na dojazdovku aj keď máš hybrid baterku?
Hyundai i30 Combi, 1,5 GDI, DSG, Style, Engine Red
..ex..
Hyundai i30 Combi 1,6 MPI, 2016
..ex..
Hyundai i30 Combi 1,6 MPI, 2016
To je ten paradox... baterka pri HEV je pod zadnými sedačkami... pri MHEV je v kufri, namiesto rezervy...
-
- *
ahoj, nevešlo by se tam plnohodnotné celé kolo?
lordmartin: Hyundai I30 CW, 1.6 CVVT, 93kW, modrá metalízka Indigo Blue, edice "made in Czech"
Vlezie sa tam v pohode, len podlaha Ti ostane nadobro v hornej polohe… ja tam mám 18tku zo starého SFe.
-
- *
díky, uvažoval jsem o dojezdové rezervě, ale ta stojí víc než plnohodnotné kolo - plech a pneu, k tomu dokoupit hever a klíč.
lordmartin: Hyundai I30 CW, 1.6 CVVT, 93kW, modrá metalízka Indigo Blue, edice "made in Czech"
Pozrel by som inzertné stránky.... ja som kúpil obutý elektrón za 40e (asi z rezervy, lebo pneu má cca 20 rokov a je takmer nedotknutá) + 20€ hever....
Dokúpil som sadu zimných pneumatík na originálnych diskoch. V zime by som chcel ako rezervu voziť pod podlahou v kufri jedno letné koleso a v lete zas jedno zimné. Obe z tých dvoch sád. Nebude to vozené koleso nejakým spôsobom degradovať rýchlejšie, ako ostatné, ktoré budú optimálne uskladnené?
Tucson 1,6 t-GDI 110kW (čistý benzín bez elektriky) 4x4 manuál FAMILY
-
- *
Ty nemáš od koupi v kufru jeden disk...??Georg B. píše: ↑02 pro 2022, 14:40 Dokúpil som sadu zimných pneumatík na originálnych diskoch. V zime by som chcel ako rezervu voziť pod podlahou v kufri jedno letné koleso a v lete zas jedno zimné. Obe z tých dvoch sád. Nebude to vozené koleso nejakým spôsobom degradovať rýchlejšie, ako ostatné, ktoré budú optimálne uskladnené?
Přezouvej jen vždy celou sadu a druhou uskladni zase celou.....jako rezervu nech náhradní disk co tam byl při koupi...
A nebo jsi při koupi neměl žádnou rezervu a teď se ptáš co tam dát...??
V tom případě ano dej vždy jedno kolo jako rezervu....nic se mu nestane....
Tak nějak. Pokud tam nebyla, tak se tam asi nevejde.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Vozidlo je s lepiacou sadou. Bolo bez čakania a jeho konfigurácia mi vyhovovala. Vybral som z pod podlahy kufra polystyrenovú vaničku a plnohodnotné rezervné 17" koleso tam vojde aj s rezervou. Rezerva k tomu vyberateľnému falošnému dnu podlahy v jeho hornej polohe je asi 1,5 cm. Veľkosť kufra neriešim. Som už starší a keď ideme s manželkou k moru, tak nám postačuje, ak si každý z nás zabalí jednu väčšiu igelitku.
Tucson 1,6 t-GDI 110kW (čistý benzín bez elektriky) 4x4 manuál FAMILY
Ahoj lidi.
Dá se na NX4 Hybrid dát dojezdovou rezervu z Tucsona 2018? Měním stroje a rezervu mám v Tucsonu 2019 CRDI. Chtěl bych to prohodit -opravnou sadu do starého a rezervu do nového. Nevím jak je to s ET -čkem aby tam šla.Dík za postřehy
Dá se na NX4 Hybrid dát dojezdovou rezervu z Tucsona 2018? Měním stroje a rezervu mám v Tucsonu 2019 CRDI. Chtěl bych to prohodit -opravnou sadu do starého a rezervu do nového. Nevím jak je to s ET -čkem aby tam šla.Dík za postřehy
Tucson 1,6 T-GDI HEV 2023
Tucson 1,6 CRDI 2019
Tucson 1,6 CRDI 2019
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ak si spominam spravne, predajca mi tvrdil ze Novy Tucson Hybrid (NX4) ma v TP zapisane len 19" kolesa
rezerva tam samozrejme nie je (skoda) len sada na opravu - myslim ze ti bude musiet niekto z HEV odfotit TP aby si mal presnu predstavu o kolese. Alebo si proste kupis taku tu spesl uzovku (dojazdovku do 80km/h)
rezerva tam samozrejme nie je (skoda) len sada na opravu - myslim ze ti bude musiet niekto z HEV odfotit TP aby si mal presnu predstavu o kolese. Alebo si proste kupis taku tu spesl uzovku (dojazdovku do 80km/h)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
-
- *
...a jste si jisti že se do hybridu vejde rezerva...?? Do ICE ji dávají vždy (nemá baterii) ale mám takový dojem že hybridy na ni v kufru nemají místo kvůli baterii...