Prezidentské volby 2023

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Zamčeno

Kdo by měl být prezident 2023

Andrej Babiš
13
17%
Petr Pavel
42
56%
Josef Středula
0
Žádná hlasování
Pavel Fischer
1
1%
Marek Hilšer
0
Žádná hlasování
Danuše Nerudová
11
15%
Tomáš Zima
0
Žádná hlasování
Jaroslav Bašta
6
8%
Karel Diviš
2
3%

Celkem hlasů: 75

petzl62

Re: Prezidentské volby 2023

Příspěvek od petzl62 »

Tvl bývalý komoušský armádní vrchní prokurátor točí video pro socana a stb áka?
Kam jsme se to na :hyu: fóru dostali [-o< ](*,) ](*,)
A vlastně nejen na :hyu: fóru #-o :-# :-k
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Reklama

Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Já bych Ti odpověděl, kam jsme to dopracovali, ale nechci být extrémně vulgární :mrgreen: !
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Zdendo40: Video jsem odtud smazal, protoze k Yt kanalu, kde chvali Bastu, tady nema co delat.
Richard555

Příspěvek od Richard555 »

Jsem důchodce a nestydím se za to. Celý život jsem pracoval a odváděl daně z toho co jsem vytvořil, ano Babiš přidával důchodcům nad rámec zákona, ale nebylo to nijak mnoho mám pocit že někdy 100,- někdy 200,- ale celé přidání presentoval jako svojí práci - ale to je jak když se Alenka fotila s pávem :wink: Důchodcům se přidává dle zákona kdy se bere v potaz inflace a průměrná mzda, takže kdyby ve vládě seděl kačer Donald, bude se přidávat dle zákona do doby než se zákon změní. Myslím že se jednou vyplácela jednorázová částka 5000,- , ale to už byla inflace rozjetá a zdaleka nedorovnala vyšší náklady na živobytí :!:
Spíš bych se zamyslel jak zařídit aby státní zaměstnanci neodváděli z mezd daň, protože, aby se taková daň u státních zaměstnanců mohla odvést zpět musí ji někdo (daňový poplatník) navíc zaplatit a tak se zas oškubají ti kteří nějaké hodnoty vytváří :!:
Dokonce mě velmi pobavilo jak Maláčová presentovala že vyššími platy státních zaměstnanců se zvýší příjem rozpočtu z daní které tito zaplatí :D
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
motorol

Příspěvek od motorol »

Dan ze mzdy se odvádět musí, je to i z důvodu porovnání. Když člověk dela za x u státu a soukromník mu nabidne y, tak aby hned věděl jestli je to vůbec vic a o kolik. Dal aby se dala srovnávat průměrná mzda státní verzus soukromý sektor. Kdyby jedni z toho neplatili dane, tak by to byl moc velkej guláš. Ono staci guláš v benefitech, 13.,14. platech a všem dalším.
AD důchody, mam dojem ze on ten zákon měnil, aby valorizace byla automatická a možná jeste neco.
Taky je to trochu zavist, protože pokud my budeme mít důchod, tak to bude tak max na suchej chleba, protože ten systém to do te doby nevydrží.
Aktuálně: Hyundai i30 2014 new weekend 1,6 MPI
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Birdr
**

Příspěvek od Birdr »

Dovolím si k debatě trochu jiný pohled.
Poslední roky, pod vlivem médií, se na člověka hrnou laviny negativních informací. Ať už se to týká zdraví, ekonomiky, války, mezilidských vztahů. I když se člověk snaží o zachování duševního zdraví nesledováním, v rámci možností, těchto negací, nejde se jim vyhnout.
Když se k tomu přidaly i pro nás v Evropě nejdražší ceny energií, nekoupili jsme se ženou svetry, ale rozhodli se přečkat zimu jinde. Tam, kde se nemusí topit. Známe z dovolených Egypt, tak padla volba na něj. Pronajali jsme si byt v Hurghadě a odjeli sem.
Jasně, ne každý si to, zejména kvůli zaměstnání, rodině, může dovolit. Ale žena má práci, která ji to umožňuje a já jsem se již pře 4 roky rozhodl využít možnosti předdůchodu /mimochodem, bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života/, tak nám nic nebránilo.
A tady, sžívajíce se s místní kulturou, odstřiženi od většiny negací v Česku, poznáváme, že život je zase krásný. A připadá nám, že tady je svět ještě normální. Je to chudá země, mající jistě také spoustu problémů. Ale těm nerozumíme, ale to, jak žijí, jak se chovají k sobě i k nám, jako cizincům, je uklidňující.
Takže, vzhledem k tomu, že se českým médiím vyhýbám, sledoval jsem názory na volbu prezidenta tady a živě si dovedu představit, jak to asi vypadá v diskusi třeba na novinkách.
To tedy děkuji, nechci.
petzl62

Příspěvek od petzl62 »

=D> =D> =D>
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

To je sice fajn, ale asi se někdy vrátíte a jedno ti asi nebude, kdo tady sedí na hradě ne? Pokud volíš i v Egyptě pak ok.
Birdr
**

Příspěvek od Birdr »

Ano, vrátíme se. A zase budeme na zimu odjíždět. Teď jsme si to jeli zkusit, jestli to půjde, jestli to vůbec pro nás je.
Je to pro nás. A je mi úplně jedno, kdo kde sedí. Poslední roky přece ukázaly všem, že je to jedno. Politika je diagnóza a vysoce postaveneho politika může dělat jen duševně chory jedinec. Kterému nikdy nejde o voliče. Volby do všeho pro mne skončily a duševní klid je mi nadevše. :D/
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

=D> =D> =D> ja som sa síce neodstahoval(i keď by som mohol) "zdôchodkoval " som sa tiež, setrim aj tým, že som odpojil TV a prerobil vsetko na drevo. Ale ked vidim výsledky ankety na tunajšom fore, tak by som sa asi odsťahovať mal. Zvolil som ale inú cestu, inspirujuc sa prislovim : "Narod, ktory nevie(nechce) bojovat za svoju slobodu, tak si ju nezaslúži. " Takze vytvárame paralelnu spoločnosť, kde slovo ludskost, empatia, ohľaduplnosť a nezmieritelnost so zlom a všetkými jeho prejavmi nadobúda znovu svoj význam. A vy ostatní si to vychutnajte az do konca.
"Rexik" 4WD,2,5l CRDi 103kW

Kód: Vybrat vše

http://oltcitak.rajce.idnes.cz/
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

Birdr píše: 19 led 2023, 09:33 Ano, vrátíme se. A zase budeme na zimu odjíždět. Teď jsme si to jeli zkusit, jestli to půjde, jestli to vůbec pro nás je.
Je to pro nás. A je mi úplně jedno, kdo kde sedí. Poslední roky přece ukázaly všem, že je to jedno. Politika je diagnóza a vysoce postaveneho politika může dělat jen duševně chory jedinec. Kterému nikdy nejde o voliče. Volby do všeho pro mne skončily a duševní klid je mi nadevše. :D/

https://youtu.be/6tH5MM60Frc
"Rexik" 4WD,2,5l CRDi 103kW

http://oltcitak.rajce.idnes.cz/
Martinsp

Příspěvek od Martinsp »

=D> =D> =D> . Taky dobrý, ale osobně nepotřebuji tyto rady a použiji svůj selský rozum abych zjistil jaká u nás začala propaganda na to co si mají lidé myslet a co si mají o kom myslet. Bohužel lidem stačí sledovat jen média které mají jen jeden názor který nám nutí a tlačí do hlav. Zjistit, nebo vyhledat si něco jiného s jiným pohledem je problém. Tyhle volby, covid a válka to opět jen dokazují a zdá se že tohle už je přes čáru. Ale je fakt že jim to funguje, stačí se podívat na graf u této diskuze prezidentské volby. Že mi někdo zase ukáže smajlíka ](*,) je mi fuk.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Birdr
**

Příspěvek od Birdr »

To zní až tajemně. 8)
Dobře mluví. Poslechl jsem si to celé.
Ale oni mluví skoro všichni dobře. Jen ty činy pak nenásledují slova. Nechce se mi už žádné kecy poslouchat.

Slunce v duši všem.
IMG-20230116-WA0001.jpg
IMG-20230116-WA0001.jpg (102.37 KiB) Zobrazeno 222 x
lumix

Příspěvek od lumix »

Propavlovská propaganda mi leze na nervy.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

lumix píše: 19 pro 2022, 18:03 Vím ze určitě nechci v první řadě Nerudovou pak Pavla. Budu volit Diviše.
Diviš po 1 debatě na Čt byl nevolitelný, jak se předvedl.
Zamčeno

Zpět na „Pokec“