Ahoj. Měl bych prosím 4 otázky k 10" rádiu
1) Opravdu neumí přehrávat média z karty? Nikde jsem na ni nenašel otvor a teda i prodejce tvrdil, že to nelze. Přijde mi to zvláštní, tak se raději i zeptám
Opravdu jen z USB?
2) Všimli jste si, že i po vypnutí rádia (resp. i po zamknutí auta), je USB stále ještě po nějakou dobu napájeno?
3) Všiml jsem si, že někdy obrazovka rádia po vypnutí a zamknutí auta není "úplně černá". Parkuji v garáži, takže když je trošku šero nebo tma, je to vidět. Většinou úplně ztmavne a zčerná, ale někdy zůstane tak jakoby lehce podsvícená (vypadá jako tmavě šedá) a zcela zčerná až po pár minutách.
4) Navigace nenachází čísla domů. Zkoušeno jak na vesnicích, tak ve velkých městech. U některých ulic nezná čísla popisná vůbec, u některých to najde třeba jedno číslo z celé ulice. Zkoušel jsem třeba zadat ulici a nabídne mi to 2 možnosti - první jen ulici bez čísla a druhou s číslem domu 6. Nic víc.
Auto je týden staré, takže předpokládám, že jsou tam nové mapové podklady. I když ty ulice co jsem zkoušel, jsem záměrně vybíral desítky let staré a ne žádné novostavby apod. Netuší někdo prosím, čím by to mohlo být?
Moc děkuji za informace
Hezký den