pilový filtr + klima
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
pilový filtr + klima
Zdravím,
Kde najdu pilový litr na Lantře r.v.96 1.6 16V. A dá se vyměnit nebo raději do servisu. V jakém intervalu ho měníte a také náplň do klimy.
Moc dík
Kde najdu pilový litr na Lantře r.v.96 1.6 16V. A dá se vyměnit nebo raději do servisu. V jakém intervalu ho měníte a také náplň do klimy.
Moc dík
Hyundai Lantra 1.6 16V
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Filtr do klimy ELANTRA 2001
Tak mne rozčiloval zápach z klimy a řekl jsem si asi bude filtr v dezolatním stavu. Nabízeli mi dva druhy filtru klasickej něco přes 500.-
a s aktivním uhlíkem 613.- . Vzal jsem ten uhlikovej a honem vyměnit.
Povolil jsem přihrádku před spolujezdcem, odšrouboval dva šrouby a ejhle dostal jsem se do míst kde by mněl být filtr, ale žádný tam nebyl.
No tak jsem do prázdného místa napasoval filtr. A dnes mohu konstatovat, že smrádek o kterém už tu byla řeč nezmizel. Tak to bude někde v místě kde se sráží kondenzát.
Jinak filtr je od fimy ASTER (Italie) typ 2447CH
a je určen pro:
Elantra 00>
Coupe 02>
Matrix 01>
KIA OPIRIUS 04>
a s aktivním uhlíkem 613.- . Vzal jsem ten uhlikovej a honem vyměnit.
Povolil jsem přihrádku před spolujezdcem, odšrouboval dva šrouby a ejhle dostal jsem se do míst kde by mněl být filtr, ale žádný tam nebyl.
No tak jsem do prázdného místa napasoval filtr. A dnes mohu konstatovat, že smrádek o kterém už tu byla řeč nezmizel. Tak to bude někde v místě kde se sráží kondenzát.
Jinak filtr je od fimy ASTER (Italie) typ 2447CH
a je určen pro:
Elantra 00>
Coupe 02>
Matrix 01>
KIA OPIRIUS 04>
Elantra 2.0 CRDi 16V 2001
dříve - Forman - LPG
dříve - Forman - LPG
Jo ty ceny
Ceny jsou fakt děs, byl jsem v jedné prodejně, kterou mi všichni kolem doporučovali a tam mi nabízeli pylový filtr obyč za 800.- .Tak jsem poděkoval a koupil si uhlikový jinde o 200 levněji.
Elantra 2.0 CRDi 16V 2001
dříve - Forman - LPG
dříve - Forman - LPG