tady tento názor co se týče aut je velni blýzký mému názoru ale přece jen bych šel dál a výš...pener_jack píše:Ja mam rad klasiku a zvolil bych tohle:
Toyota supra 1990 3.0l turbo 300PS
nebo tohle:
Nissan 300zx ne tak vykony ale staci to...
[/URL]
A kdyz uz je tu rec o silnych autech tak na zelande jezdilo tohle vsude, nato by cucela imprezza jen zezadu...
HSV Maloo 500PS 0-100 asi 5s
Stoji to neco okolo 800tis kc novy
Končím s Hyundai.. našel jsem si novou lásku ;)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen odpovim Borkovi na otázku PROČ chcem slintat nad Subaru, když je spousta lepších a výkonějších kárek..
No u mě je to třeba z toho důvodu, že neznám osobně nikoho, kdo má takovou lepší kárku z krátkého seznamu který si napsal a byl by ochotnej se s ní přijet ukázat.. znám jen tohodle kluka se Subárkem a proto nad ním slintám.. až budu mít kámoše s Ferárkem, budu slintat nad nim, takhle si o něm můžu jen nechat zdát.. a dost už
No u mě je to třeba z toho důvodu, že neznám osobně nikoho, kdo má takovou lepší kárku z krátkého seznamu který si napsal a byl by ochotnej se s ní přijet ukázat.. znám jen tohodle kluka se Subárkem a proto nad ním slintám.. až budu mít kámoše s Ferárkem, budu slintat nad nim, takhle si o něm můžu jen nechat zdát.. a dost už
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Já to vidím tak, že Impreza STI, nebo Lancer EVO jsou o schopnosti přenést výkon na silnici, a to za jakýchkoliv podmínek ( sucho/mokro/snih ). V tom se jim nic nevyrovná. Dobře řízené STI nebo EVO nepředjede na okresce nic. Na dálnici, to je jiná, ale pro ní stavěny nebyly.Borek píše: Může mě někdo ze slintajících příznivců napsat,co je tak zajímavého na STi,když jsou desítky,stovky rychlejších,s větším zrychlením,krásnějších
Doufám, že nikdo z majitelů těchto aut si je nepořídil kvůli sprintování ze semaforů, protože jejich výhoda se projeví právě na okreskách, tedy na zatáčkovité slinici s nekvalitním povrchem. Třeba takové EVO IX pomocí diferenciálů rozděluje výkon na každé kolo zvlášť v jakémkoli poměru a to kvůli lepšímu průjezdu zatáčkami. Obě auta mají několik režimů nastavení diferenciálů podle stavu vozovky - sucho-mokro-sníh. Takže si troufám tvrdit, že jízdní vlastnosti jsou na hodně vysoké úrovni. Vývoj obou zmíněných aut byl zaměřen právě na jízdní vlastnosti a schopnost přenést co nejúčiněji všechen výkon na vozovku v jakémkoliv stavu. Proto utrpěl komfot, design a kvalita interiéru - na to už nezbyly peníze. Jsou to prostě auta pro nadšence a pouze na blbnutí. Na dovolenou bych v takovém autě jet nechtěl
Nechci se s nikým hádat, berte to čistě jako můj názor, ale neznám nic lepšího na víkendové ježdění po opuštěných okreskách, a když napadne sníh ... paráda
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jo italie ma taky dost dosebe, ale slysel jsem ze zrovna tyhle jsou dost poruchovy.Tiburon_FX píše:Pener_Jack: já mám rád taky klasiku, ale nevim proč, jsem uchýlenej na italský paštiky, zvolil bych tohoto krasavce, Maserati Ghibli 2l V6 biturbo, 225kw, v součastný době je u nás jeden na prodej za 385T
Takovy Lancia Delta integrale, to je taky basta
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no oni jsou všechny Italy dost poruchový co si budem povídat, ale myslim, že tohle Ghibli bude určitě míň poruchový než Biturba z 80tejch - chtěl jsem si jedno pořídit ale dost rychle jsem z toho vycouval. Jo delta integrale je klasika, pamatuju se jak sem s ní furt drandil ve Stuntsech jinak nejlepší krabicoid s týhle éry maserati je podle mě shamalpener_jack píše: Jo italie ma taky dost dosebe, ale slysel jsem ze zrovna tyhle jsou dost poruchovy.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Pokud se nemylim, Ghibli jsem videl v tmave - tusim cerne barve, plny - hodne dobry - vybave, presne za ty penize. Je to asi mesic.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Nevím kluci jestli to tu už je,ale k tomu to tématu se to více než hodí. Jinak Martazsi nevím jak to vemeš až to uvidíš,hlavně si to pusť na plný zvukový výkon at se pokocháš!!!
http://youtube.com/watch?v=EOuXcHZc1Bc
Ps je to nářez uvidíš
http://youtube.com/watch?v=EOuXcHZc1Bc
Ps je to nářez uvidíš
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ještě jeden přidám ,ale zdůrazňuji Martazsi,že zvuk na plný výkon!! http://youtube.com/watch?v=wpc49VIOwTk pořádně poslouchej!! Pak už prej jsou jen Gripeny(stíhačky)
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že nic není ztraceno a z toho svýhu můžeš udělat slušnýho trhače asfaltu, tenhle zvouček je taky libovka možná ještě lepší
http://youtube.com/watch?v=X59bkZggeKo
http://youtube.com/watch?v=X59bkZggeKo
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- black_sheep
- Moderátor
o poruchovosti toho biturba (424 myslim) by mohl muj spolubydlici vypravet, pac maj doma tri a ani to zachovaly se 40 000 na tachu neni bez problemu.. ale panove, svezeni je to teda faakt hodne zajimavyTiburon_FX píše:no oni jsou všechny Italy dost poruchový co si budem povídat, ale myslim, že tohle Ghibli bude určitě míň poruchový než Biturba z 80tejch - chtěl jsem si jedno pořídit ale dost rychle jsem z toho vycouval. Jo delta integrale je klasika, pamatuju se jak sem s ní furt drandil ve Stuntsech jinak nejlepší krabicoid s týhle éry maserati je podle mě shamalpener_jack píše: Jo italie ma taky dost dosebe, ale slysel jsem ze zrovna tyhle jsou dost poruchovy.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
mě osobně se nejvic zamlová tehle zvuk http://uk.youtube.com/watch?v=X2KwY5hQeZU boxer je boxer
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru