A narezat ... A o to se postaram ....vipe píše:Vem všechno s sebou pivko, jídlo hlavně vodu ta tam neni, dříví je na místě musí se natahat.dvorlubor píše:A jakej vlastne bude program a co si ma vzit zacatecnik sebou?!
Pivo jidlo bude na prodej nebo se musi clovek predzasobit a vzit do kufru nejake to drivi, aby mohl prispet na spolecny ohynek?
Sice se tu v nejakem vlakne porad mluvilo o zradle, ale tak nejak jsem nepochopil system, jak to bude fungovat
Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Reklama
...mimoňskej masakr motorovým pilou...Vita píše:A narezat ... A o to se postaram ....vipe píše:Vem všechno s sebou pivko, jídlo hlavně vodu ta tam neni, dříví je na místě musí se natahat.dvorlubor píše:A jakej vlastne bude program a co si ma vzit zacatecnik sebou?!
Pivo jidlo bude na prodej nebo se musi clovek predzasobit a vzit do kufru nejake to drivi, aby mohl prispet na spolecny ohynek?
Sice se tu v nejakem vlakne porad mluvilo o zradle, ale tak nejak jsem nepochopil system, jak to bude fungovat
Bratře Tucku, ty si nedáš pokoj do tý doby, než tě vodvezou do amazonskejch pralesů na likvidaci těch přerostlejch třísek, viď?
dvorlubor: Každej bere něco z jídla a pitiva dle svejch možností a pak se to společnejma silama likviduje, aby toho moc nezbylo
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
A co mi jihočeši, jak mi pojedem a s kým (to se nikdo nedoví, Ty můj kvítku medový ) . Ten náš region je tak velkej, že všechny cesty do Mimoně vedou zkratkou přes Tokio . Co s tím ?ivan píše:Phe,když už všichni tak se přidám taky !
A co západočeši jak to vidíte???
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
No určitě bych udělal nějakou kolonu.. Ty jsi ze Strakonic, pojedeš přes Příbram nebo Tábor? Já asi povalím přes Tábor, protože se líp vyhnu Praze.macháček píše:A co mi jihočeši, jak mi pojedem a s kým (to se nikdo nedoví, Ty můj kvítku medový ) . Ten náš region je tak velkej, že všechny cesty do Mimoně vedou zkratkou přes Tokio . Co s tím ?ivan píše:Phe,když už všichni tak se přidám taky !
Jinak pokud někdo chce na sraz a z nějakého důvodu nemůže vzít auto, tak na trase, ČB-Tábor-Praha-Mnich.Hradiště-Mimoň můžu někoho vzít, asi pojedu sám.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No asi pojedu přes tu Příbram tudy jeto nejkratší (teda pro mne), pokud nenapadne kluky západočeský (Karlose a spol.) něco jiného. Ty to v Praze valíš pak po Jižní spojce, nebo kudy? Leda, že by jsme si dali pak sraz někde v Praze na benzínce. Necháme tomu ještě volný průběh jestli někoho něco ještě nenapadne a pak se tu nějak domluvíme. Máme to do Mimoně kurňa daleko a jet sám to je na prd.Jirka píše:No určitě bych udělal nějakou kolonu.. Ty jsi ze Strakonic, pojedeš přes Příbram nebo Tábor? Já asi povalím přes Tábor, protože se líp vyhnu Praze.macháček píše:A co mi jihočeši, jak mi pojedem a s kým (to se nikdo nedoví, Ty můj kvítku medový ) . Ten náš region je tak velkej, že všechny cesty do Mimoně vedou zkratkou přes Tokio . Co s tím ?ivan píše:Phe,když už všichni tak se přidám taky !
Jinak pokud někdo chce na sraz a z nějakého důvodu nemůže vzít auto, tak na trase, ČB-Tábor-Praha-Mnich.Hradiště-Mimoň můžu někoho vzít, asi pojedu sám.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, vypadá to, že na sraze nebudu a to z důvodu toho, že jdu 12.6. na operaci s kolenem...
Naposledy upravil(a) M.a.d.y dne 16 kvě 2007, 12:19, celkem upraveno 1 x.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Právě že já jezdím klasika po D1, v Praze zahybám na Chodov, Hostivař a po Průmyslový ul. prakticky až na Mladoboleslavskou. Prahou dýl jak 20 minut nejedu.macháček píše:No asi pojedu přes tu Příbram tudy jeto nejkratší (teda pro mne), pokud nenapadne kluky západočeský (Karlose a spol.) něco jiného. Ty to v Praze valíš pak po Jižní spojce, nebo kudy? Leda, že by jsme si dali pak sraz někde v Praze na benzínce. Necháme tomu ještě volný průběh jestli někoho něco ještě nenapadne a pak se tu nějak domluvíme. Máme to do Mimoně kurňa daleko a jet sám to je na prd.Jirka píše:No určitě bych udělal nějakou kolonu.. Ty jsi ze Strakonic, pojedeš přes Příbram nebo Tábor? Já asi povalím přes Tábor, protože se líp vyhnu Praze.macháček píše: A co mi jihočeši, jak mi pojedem a s kým (to se nikdo nedoví, Ty můj kvítku medový ) . Ten náš region je tak velkej, že všechny cesty do Mimoně vedou zkratkou přes Tokio . Co s tím ?
Ale se mnou je to těžký, já vyjíždím z ČB vždy až po třetí, dojíždím na Mimoň až kolem 7 večer.
A čekat na sebe až v Praze asi nemá cenu. Hlavně když nikdy neumím do předu říct jestli tam pojedu 2,5 hod nebo 1,5hod.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Adys-těžko ti poradit,když máš v podpisu bydliště Korea.To máš nejblíže přes Moskvu.
Ale pokud jsi od HK,tak k naší koloně od Moravy se v HK připojí další na benzince Esso,před kruhákem(na Prahu,Liberec,Náchod)ve stoupání.Pokud jsi od Pardubic,tak se můžeš domluvit s Dráčkem.... Z Hradce Králové se jede směr Jičín...
Ale pokud jsi od HK,tak k naší koloně od Moravy se v HK připojí další na benzince Esso,před kruhákem(na Prahu,Liberec,Náchod)ve stoupání.Pokud jsi od Pardubic,tak se můžeš domluvit s Dráčkem.... Z Hradce Králové se jede směr Jičín...
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- Kontaktovat uživatele:
neboj..... to zvladnes. Objednas si sanitu a ta Te doveze. Jen si dej pozor, aby to bylo HackoM.a.d.y píše:Pánové, vypadá to, že na sraze nebudu a to z důvodu toho, že jdu 12.6. na operaci s kolenem...
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No jo,mládí pryč a nemoci na krku,viď Mady .To víš,mladý kluci jako Josef,Hanz nebo já,jen skotačíme,že kluci.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Josefe, taky ti to fšecko stěhujou čím dál tím víc z dosahu? Já už rači jezdim jen tim svym autikem... Ale jinak jsem, Borku, furt jak junák (drobet přirezlej a zapomínající)Josef píše:Akorát Borku na stanici autobusu je to každým rokem dál, schody jsou čím dál vyšší a cesta do kopce čím dál strmější A to tak chodím už drahně letBorek píše:No jo,mládí pryč a nemoci na krku,viď Mady .To víš,mladý kluci jako Josef,Hanz nebo já,jen skotačíme,že kluci.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V