Vlastní garáž nebo nové auto?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Vlastní garáž nebo nové auto?
Za mě když už musíš,tak koupě. Nevíš kdy vyficis.
Já mám pod barákem garáž v jedné délce cca 12,5m tam Kai57 a Nx4 + malá dílna s ponkem,vedle baráku jsem postavil přístřešek s dlažbou 8,5x3m,tam další dvě a chudák nejstarší Ulysse stojí venku,takže přístřešek budu ještě o další 3m natahovat. Nemluvě o tom, když se sjede příbuzenstvo. Tak je plno na chodníku a vjezdu do garáže.
Já mám pod barákem garáž v jedné délce cca 12,5m tam Kai57 a Nx4 + malá dílna s ponkem,vedle baráku jsem postavil přístřešek s dlažbou 8,5x3m,tam další dvě a chudák nejstarší Ulysse stojí venku,takže přístřešek budu ještě o další 3m natahovat. Nemluvě o tom, když se sjede příbuzenstvo. Tak je plno na chodníku a vjezdu do garáže.
- Reklama
Ale zase dávat starý auto, nebo co máš dávat do garáže za kterou platíš 2000 je docela zbytečný luxus. To samé ho dávat do garáže za kterou dáš trojnásobek hodnoty auta. Jako investice do budoucna asi dobrý, ale když je ti 96 tak to máš stejně za pár.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Dobre ty
Garaz je hlavne o tom mít jistě parkovací misto, v létě neni auto rozpálené a v zimě se neometa a neskrabe a to vse jak u nového, tak starého auta.
Aktuálně: Hyundai i30 2014 new weekend 1,6 MPI
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Já jsem jednoznačně garážista, ale určitě bych nekupoval garáž bez elektřiny s dostatečně silným jističem a vlastním elektroměrem. Hodnota rozumně elektrifikovaných garáží určitě v příštích letech vyletí výrazně vzhůru, ale u těch bez šťávy bych si tím vůbec tak jistý nebyl.
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI
Stephanos: No to je taky zajimavy info, dik za nej.
Ale třeba jo. Je to každého věc za co svoje ušetřené peníze utratí. Někdo je propije, někdo prokouří, někdo procestuje. Každý má jiné priority a podle toho se vyhodnotí co a jak. Můj táta má v jedné garáži auto, v druhé bordel a třetí pronajímá.
A ještě poopravim ten trojnásobek za desetinásobek.
A ještě poopravim ten trojnásobek za desetinásobek.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Martinsp
On to raději sype do Bitcoinu.
On to raději sype do Bitcoinu.
Taky sypu do BTC, zrovna před chvíli jsem prikoupil.
Já raději do pozemků,ty jsou reálné,ne virtuální.
On má také přehled přes Btc,ale s garáží se radí na fóru.
Já se třeba půjdu radit přes fotovoltaiku. To už hromada lidí zná. To je alespoň realita.
On má také přehled přes Btc,ale s garáží se radí na fóru.
Já se třeba půjdu radit přes fotovoltaiku. To už hromada lidí zná. To je alespoň realita.
Já mám solary a pokud bych mel s FTV štěstí jak se solarama tak potěš koště , na pozemky nemám hotovost, takže muzu do BTC, akcií, whisky, drahých kovu apod.
Takže investice do pí....asi tak.