kantorek píše:ci nulujem spotrebu pri tankovani ??? ... aj taku funkciu ma PC ??? ... myslel som, ze sa nuluje len pocitadlo km (trip) ...
Pak se nemužeš divit že spotřeba ti zamrzla na 6,7, to je tvoje spotřeba od doby kdy jsi to auto koupil...
Moderátoři: Martun, Moderátoři
kantorek píše:ci nulujem spotrebu pri tankovani ??? ... aj taku funkciu ma PC ??? ... myslel som, ze sa nuluje len pocitadlo km (trip) ...
kantorek píše: ... normalne idem teraz do auta a idem si spravit maly okruh po okoli, az som zvedavy kolko to ukaze ... hned napisem ako som dopadol ...
To je jasný, protože jsi dnes od vynulování ujel málo km, tak je spotřeba víc náchylná na rozjezdy, volnoběh....kantorek píše:no, meranie, prebehlo takto ... nastartoval som, vynuloval som trip (570km) a aj spotrebu (6,7) ... presiel som par metrov na 2ke, otacky do 2000, lebo je rozbita cesta, potom chvilu na 3ke okolo 40-50 ... a ukazalo spotrebu 11,9 !!! ... postupne zacala klesat na 6,2 ... prisiel som pred dom, auto som nechal na volnobehu asi 5 min a sama od seba sa postupne zvysila z tych 6,2 az ku 8 ... no, pani, som z toho saleny ... inac spotrebu som nenuloval od nova a teraz mam 10 555 km ...
Ještě že jsi nešel do servisu pro poruchu...kantorek píše:jo, ja len, ze ma zaskocila ta 11,9 ... normane mi zmrzol usmev ... no, hura, dnes som objavil ameriku, vyzeram jak dilino, ale aspon som na to konecne prisiel v com je pes zakopany ... vidim, ze teraz budem nulovat vsetko jak divy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |