Katalyzátor Accent
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Katalyzátor Accent
Zdravím všechny,
před 3 dny jsem měnil střední a zadní díl výfuku na svém Accentu 1.5 z roku 1995.Při opravě zjistili,že je v háji katalyzátor (prý šel ten vnitřek vytřepat ven). Dali tam "ten obal"zpátky, ale od té doby mi svítí "check engine".Myslíte, že to bude tím katalyzátorem?Chtěl bych se zeptat, kde bych mohl sehnat levně jiný, klidně i starší nebo nějaký univerzální v okolí Brna nebo Ostravy?Nevíte případně, kde je v polsku v okolí Těšína nějaký obchod a kolik by to tam mohlo stát?
Dík moc Sramous
před 3 dny jsem měnil střední a zadní díl výfuku na svém Accentu 1.5 z roku 1995.Při opravě zjistili,že je v háji katalyzátor (prý šel ten vnitřek vytřepat ven). Dali tam "ten obal"zpátky, ale od té doby mi svítí "check engine".Myslíte, že to bude tím katalyzátorem?Chtěl bych se zeptat, kde bych mohl sehnat levně jiný, klidně i starší nebo nějaký univerzální v okolí Brna nebo Ostravy?Nevíte případně, kde je v polsku v okolí Těšína nějaký obchod a kolik by to tam mohlo stát?
Dík moc Sramous
- Reklama
Re: Katalyzátor Accent
Mě jeden mých dvou mechaniků (jednoho mám na zjištění závad a rady, druhého na opravy těch zjištění ) říkal, že existují jakési vložky - ze starého katu se vezmou jen příruby a navaří se na novou vložku - a celé to vyjde bratru na 3000,- bez práce.sramous píše:Zdravím všechny,
Dík moc Sramous
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Re: Katalyzátor Accent
já sem dával na mojého accenta 1,3 62 kW sportovní katal. takže ten puvodní mi ostal. je v super stavu. kdyby byl zájem stačí říct. sajmon333
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
tatíkovi když svítilla ta kontrolka tak vím že v servisu říkali že je zanese nkatalyzátor říkali že stačí někde na parkovišti turovat na neutralu auto a par minut a že se to vypali ja osobně to nezkoušel ani otec.Vždy sme to nechali vynulovat v servise tu závadu.
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010