Tak jsem si pořídil tyhle rámečky okolo spínačů na ovládání oken.
Na jednu stranu cca 1 000Kč za pár rámečků z nerez plechu je dost, ale vzhledem k tomu, ža na i30 3. generace opravdu nikdo na "dodekorování" interiéru nic nedělá (kromě pedálů a podložky pod levou nohu), tak té tisícovky nelituju. Dveře vypadají hned trochu líp.
Rámečky prodávají tady: https://autocovr.com/product/hyundai-i3 ... hes-cover/
Rámečky okolo spínačů na ovládání oken
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Rámečky okolo spínačů na ovládání oken
- Přílohy
-
- Interiér 4menší.jpg (177.12 KiB) Zobrazeno 763 x
Hyundai i30 Fastback, 1,4 T-GDi
- Reklama
Re: Rámečky okolo spínačů na ovládání oken
kdyby to byly jen jednoduche delici prvky tak supr, ale tohle tvarovani mi jako designersky vystrel hezke neprijde .. sel sem radeji jen do stribrnych linek ve dveri a pred spolujezdcem
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Mozecek: tak vidim, ze se ti moje uprava libila a sel jsi do ni taky
Hyundai i30 kombi 1.5 DPI, Smart
Jondre jo jo .. měl sem to i v minulém autě byť tam byl profil kulatý a tentokrát číňan dodal profil hranatý .. cena 50kč a 20 minut práce
a dle mého subjektivního názoru to je vkusnější oživení interiéru než zvýrazňování patvarů tlačítek
a dle mého subjektivního názoru to je vkusnější oživení interiéru než zvýrazňování patvarů tlačítek
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Na minulém autě jsem to měl taky, na fotkách to vypadá dobře, ale zblízka to na mě působilo trochu pouťovým dojmem, tak jsem to po čase sundal. Hlavně konce té stříbrné pásky, které (i když je mi jasné, že to jinak nejde) nejsou nějak plynule zakončené, ale uříznuté.
Hyundai i30 Fastback, 1,4 T-GDi
Taky tak,namontováno u minulé i30 PDe a po roce sundáno. Teď u současného auta už nic nedekoruji a je klid.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Taky jsem spíš zastánce "dechromu". Na bývalém autě jsem i přemýšlel, jestli chromové dekorační lišty nechat dát do fólie, ale nakonec jsem to neudělal. U i30 jsou naštěstí takové matnější, kartáčované.
Na druhou stranu, pokud se to někomu líbí a má rád chrom, tak proti gustu... Hlavně že interiér pak majiteli přijde hezčí a "útulnější". Navíc to jde kdykoliv když by to omrzelo sundat. Takže za mě proč ne a alespoň to nemáme všichni tak stejné Mě osobně by se víc líbily světelné ambientní lišty, jako mají např. škodovky, ale ze zkušenosti vím, že jednak toto dodělat je dost opruz a druhak to stejně nikdy nevypadá tak hezky, jako když je to originál z výroby.
Na druhou stranu, pokud se to někomu líbí a má rád chrom, tak proti gustu... Hlavně že interiér pak majiteli přijde hezčí a "útulnější". Navíc to jde kdykoliv když by to omrzelo sundat. Takže za mě proč ne a alespoň to nemáme všichni tak stejné Mě osobně by se víc líbily světelné ambientní lišty, jako mají např. škodovky, ale ze zkušenosti vím, že jednak toto dodělat je dost opruz a druhak to stejně nikdy nevypadá tak hezky, jako když je to originál z výroby.