SCOUPE SRAZ 4. - 5. 11 - LETISTE MIMON
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
SCOUPE SRAZ 4. - 5. 11 - LETISTE MIMON
již dávno neaktuální info a kontakty o srazech Scoupe jsem nyní promazal (11. 1. 2015)
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 30 bře 2006, 01:01, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Letiste Mimon souhlasim prijedu je to kousek a dobry prostredicko Jsem pro pateho jelikoz delam patek az sobotni dopoledne, pak nablyskat car po ceste v Boleslavi 99 oktanu a frrrrr mimon muzu tam byt na treti...
na 100% ma ucast
na 100% ma ucast
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Cao no bude to uplne prvni vetsi scoupe sraz, kde bude vic jak tri scoupe bude tedy od 3 hodin, bude tam mozna i vic jak 10 scoupe!! Od tri hodin bych dal chvili na seznameni, prolezeni a predstaveni aut, pak muzeme dat spolecny sprinty a dal proste pokec atp.. proste co nas napadne, myslim ze zabava bude urcite, nez jen prolezem co kde a jak kdo ma, vozkousime jak to komu jede, pokecame co na s na autech stve atp tak bude nedeleDogi27 píše:ouki,ale ozvěte se ještě dneska.jak to tam probíhá?
Organizator jsem tedy ja a jsem na cisle *** *** *** muzete psat, volat temer kdykoliv, ale nevim jestli vam hnedle odpovim
zatiiim vivat hyundai
Víc jak 10 Scupíček? Tak at se Vám to povede!!black_sheep píše:Cao no bude to uplne prvni vetsi scoupe sraz, kde bude vic jak tri scoupe bude tedy od 3 hodin, bude tam mozna i vic jak 10 scoupe!! Od tri hodin bych dal chvili na seznameni, prolezeni a predstaveni aut, pak muzeme dat spolecny sprinty a dal proste pokec atp.. proste co nas napadne, myslim ze zabava bude urcite, nez jen prolezem co kde a jak kdo ma, vozkousime jak to komu jede, pokecame co na s na autech stve atp tak bude nedeleDogi27 píše:ouki,ale ozvěte se ještě dneska.jak to tam probíhá?
Organizator jsem tedy ja a jsem na cisle --- --- ---- muzete psat, volat temer kdykoliv, ale nevim jestli vam hnedle odpovim
zatiiim vivat hyundai
hihi, vo to se snazim celej tejden
bohuzel na silnici jsem nepotkal uz 14 dnu ani jedno.. v liberci proste scoupe nejsou! jen jedno, v nem naka starsi pani, tak 50let, takze tu jsem fakt nestavel
jeste budou novy kontakty, mam par mailiku co jsem nezodpovedel, jenze s nima jsem se bohuzel jeste vubec nedomluvil a vetsinou jsou stejne z daleka..
nabijim dvoje baterie do fotaku tak se tesim az se postavime do rady a bude se fotit... mozna me to dokope udelat i ty stranky a mozna zakladame tradici scoupe srazu
jinak, trefite vsici na letiste?? sjedem se na hlavni runawayi na konci! snad se neprehlidneme, kdyztak si vsici opiste ------------, vite co s tim.. kazda hyundai (pouze ty s motory <1.5i 12V vitana ), ale scoupe hned dvakrat tolik..
tak zatiim!
bohuzel na silnici jsem nepotkal uz 14 dnu ani jedno.. v liberci proste scoupe nejsou! jen jedno, v nem naka starsi pani, tak 50let, takze tu jsem fakt nestavel
jeste budou novy kontakty, mam par mailiku co jsem nezodpovedel, jenze s nima jsem se bohuzel jeste vubec nedomluvil a vetsinou jsou stejne z daleka..
nabijim dvoje baterie do fotaku tak se tesim az se postavime do rady a bude se fotit... mozna me to dokope udelat i ty stranky a mozna zakladame tradici scoupe srazu
jinak, trefite vsici na letiste?? sjedem se na hlavni runawayi na konci! snad se neprehlidneme, kdyztak si vsici opiste ------------, vite co s tim.. kazda hyundai (pouze ty s motory <1.5i 12V vitana ), ale scoupe hned dvakrat tolik..
tak zatiim!
ja jsem zrovna prehazel zapalovaci kabely, resp. jsem udelal mix tech puvodnich a jednoho z tech bougicordu co stojej zaprd a zda se ze to bude jezdit pekne, tahne to krasne odspoda..
tak jeste sup do sprchy, do bankomatu, na benzinku pro bagetku, piti a beno a na mimooon vypadalo to na desnik ale tady v boru uz se situace zlepcila, je mirne pod mrakem ale pujde to..
a ty moc nemachruj se 125PS.. doufam, ze lantra ma alespon 1,5tuny
tak jeste sup do sprchy, do bankomatu, na benzinku pro bagetku, piti a beno a na mimooon vypadalo to na desnik ale tady v boru uz se situace zlepcila, je mirne pod mrakem ale pujde to..
a ty moc nemachruj se 125PS.. doufam, ze lantra ma alespon 1,5tuny