Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Je to tak, slíbil jsem a pátrám. Jinak seznam lidí co jedou by určitě nebyl na škodu. Stejně tak aby každý kdo pojede napsal, co může vzít užitečného aby se mohl vymyslet i nějakej program.
Taky jsem přemýšlel zda se někdo zhostí udělat srazové samolepky. Nevím jestli na to není málo času.
Taky jsem přemýšlel zda se někdo zhostí udělat srazové samolepky. Nevím jestli na to není málo času.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Reklama
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jedu se Simčou na sto procent...Jak už jsem psal, beru frisbee pro sportovní nadšence a vodničku pro ty méně sportovní sem ochotnej zajet do popovic pro soudek s pípou, ale na to mi musí alespoň 4 lidi říct vem ho, já budu pít s tebou a finančně se podělíme když se přidá víc lidí tak vezmu větší soudek. Já jsem pro světlýho kozla desítku (dobře se pije a dá se ho vypít hodně) jenže někteří notoři by nad desítkou ofrňovali nos, tak nevim jestli se ke mě alespoň pár lidí přidá...čili:
KDO SE SE MNOU SLOŽÍ NA KOZLÁCKÝHO SUDA DESÍTKY NA MIMOŇ, AŤ MI DÁ VĚDĚT DO SOUKROMÝCH ZPRÁV. JÁ ZA TEJDEN UDĚLÁM SUMÁŘ A ŘEKNU VEŘEJNĚ KOLIK BERU SUDŮ
KDO SE SE MNOU SLOŽÍ NA KOZLÁCKÝHO SUDA DESÍTKY NA MIMOŇ, AŤ MI DÁ VĚDĚT DO SOUKROMÝCH ZPRÁV. JÁ ZA TEJDEN UDĚLÁM SUMÁŘ A ŘEKNU VEŘEJNĚ KOLIK BERU SUDŮ
Ahojte všichni. Bohužel mám hodně špatné zprávy. Určitě si všichni pamatujete hodného pána, co nám dovolil kempovat v Mimoni na jeho pozemku. Spojil jsem se s ním, ale bohužel už ten plac pronajatý nemá a horší věc je ta, že celá Mimoň je prakticky pro veřejnost zavřená. Na jaře se zde staly 2 smrtelná zranění díky lidem co tam neměli co dělat a po nějaké mediální kauze jsou všichni opatrní. Letiště patří státu a jen ten může rozhodovat o tom, co se zde pořádá. Dostal jsem se i ke klukovi co má s organizováním akcí na Mimoni svoje zkušenosti a sám říkal, že už to není co to bývalo. V pondělí budu volat někam na ministerstvo, kde se Mimoní jeden člověk zabývá. Bohužel dnes už tam nebyl. Jsou tedy dvě otázky, zda nám vůbec někdo povolí tam cokoliv pořádat a za druhý, kolik to bude cálovat. Slyšel jsem dvě částky, jedna by šla, druhá ne. Rozhodně když v pondělí zjistím něco nadějnýho, dál to asi bude chtít osobní jednání a to jako Budějovičák asi nezvládnu. Pokud bude potřeba osobní schůzka, spoléhám na někoho Pražskýho. V pondělí dám vědět, mějte se
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V nejhorším případě,by se dalo přespat jinde(kemp...)a na letiště se jet jen na pár hodin denně vyřádit.Stejně tam jezdili fízlové jen v noci.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tomino82
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jako náhradní řešení vidím další "tuningové" místo a to Panenský týnec mezi Prahou a Lounama. Je to staré letiště,pořádají se tu také automobilové srazy, je to cca 40km za Prahou směrem Louny/Chomutov a dva kiláky odtamtad je super koupání. Ale nikdy jsem tam nebyl, jen jsem slyšel, že super. Někdo kdo tam byl a podá přesnější info?
Hyundai Sonata 16V 2.0 rv97
Kladensko
Kladensko
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze tady nejde ani tak o to kde kempovat ale spis jestli se na letiste vubec dostaneme
I kdyz moje ucast je porad jeste ohrozena a to tak ze hodne holt spatnej termin a do toho vselijaky problemy
EDIT:
Tady alespoň umístění Panenského Týnce, místo je to pěkný, párkrát jsem tam byl z chaty na kole ale je to tam taky nejaky hodne omezeny
Jeho momentální status je: Neveřejné vnitrostátní letiště
I kdyz moje ucast je porad jeste ohrozena a to tak ze hodne holt spatnej termin a do toho vselijaky problemy
EDIT:
http://www.mapy.cz/?query=id%3ApoiN%204 ... ype=ophotoTomino82 píše:Jako náhradní řešení vidím další "tuningové" místo a to Panenský týnec mezi Prahou a Lounama. Je to staré letiště,pořádají se tu také automobilové srazy, je to cca 40km za Prahou směrem Louny/Chomutov a dva kiláky odtamtad je super koupání. Ale nikdy jsem tam nebyl, jen jsem slyšel, že super. Někdo kdo tam byl a podá přesnější info?
Tady alespoň umístění Panenského Týnce, místo je to pěkný, párkrát jsem tam byl z chaty na kole ale je to tam taky nejaky hodne omezeny
Jeho momentální status je: Neveřejné vnitrostátní letiště
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je ono. Kdysi tam byl normalka volnej pristup, jenze pak se najednou na prijezdovy ceste objevila zavora a bylo to v haji Uz jsem tam dlouho nebyl ale nevim podle mne se vsichni najednou probrali ze starejch nepouzivanejch letist delaj civilni letiste pro aerokluby a tak...vašek.63 píše:Nevím jak dalece ,ale u Žatce je také bývalé letiščtě_
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Panencak byl kdysi verejne pristupny, ted uz ne, pouze na povolonei. Nicmene misto jako takoy se mi libi vic nez Mimon. Proastredi, priroda, koupani. Napriklad dneska jsem se koupal v piskovne Vojkovice a uz byla voda tepla:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobry ja se v dubnu koupal dokonce 14 dni po sobe v Maly americe, uz umim fyzicky rozpoznat rozdil mezi Ledovou a studenou vodouHardcam píše:Panencak byl kdysi verejne pristupny, ted uz ne, pouze na povolonei. Nicmene misto jako takoy se mi libi vic nez Mimon. Proastredi, priroda, koupani. Napriklad dneska jsem se koupal v piskovne Vojkovice a uz byla voda tepla:)
S tim Panencakem souhlasim, je to tam moc pekny