Za to tam mam celkom vela QC nalepiek. Tak asi si v Nosoviciach povedali, ze fixou budu popisovat auta do pol mega inak si to neviem vysvetlit
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak asi vím, kolik mi zbylo v láhvi oleje... Měřila jsem to pár minut po vypnutí a olej byl přesně mezi ryskami. Vzhledem k tomu, že jsem psala, že cesta mi trvá do práce cca 8 km, motor se nestihne ohřát a italské údržbě tedy nemůže být řeč.... Nicméně při delší jízdě motor nešetřím.u DPI medzi dolnou a hornou ryskou nebude 3/4 litru, to bude nejaka levota.
Najhorsia je smrt z vystrasenia
Idealne je merat olej v podzemnych garazach obchodakov, to je rovina, pri zohriatom motore par minut po vypnuti (fakt staci 2-3 minuty)
ziadne setrenie motora prosim, proste auto treba zohriat, previezt sa pokojne vo vyssich otackach. Talianska udrzba motoru nikdy neuskodi, prave naopak
Především, změřit množství oleje není úplně taková banalita jak se na první pohled zdá. Některé rady už tady správně padly.
Známý prodal minulý týden auto s nájezdem přes 160 000 km. Pokud vím, řešil pouze spotřební materiál - olej, filtry, brzdy.sanori píše: ↑05 bře 2024, 12:13 Máte někdo najeto na tomto motoru už víc jak 100-150k? Řešil někdo nějaké větší závady? Jak je to se spolehlivostí ve vyšších číslech nájezdu.
Jinak ještě menší otázka, pro lidi co pracují v Hyundai .. bude další generace i30 nebo ne? Jelikož je zvláštní že třeba s ceedem se třeba počíta![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |