Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Špatný zprávy
S Mimoní je konec. Kdyžbych to měl napsat stručně, tak cena za den pronájmu je minimálně 10 , 15 tis. Kč. Při výdělečné akci 100tis.
Pořádající, ať fyzická osoba, nebo i kdyby to pořádalo občanské sdružení HYUNDAICLUB CZ musí být POJIŠTĚNÉ. A i kdyby se nám tohle vše podařilo zajistit, časově by jsme to stejně nestihli. Je to na dlouhý papírování.
Nezbývá nic jiného než najít něco jiného a na srazu pokecat, zda by pro příští roky nebylo dobrý vyjednávat o pronájmu Mimoně.
Nepotěšil jsem vás, ale bohužel jsem dělal co bylo v mých silách
S Mimoní je konec. Kdyžbych to měl napsat stručně, tak cena za den pronájmu je minimálně 10 , 15 tis. Kč. Při výdělečné akci 100tis.
Pořádající, ať fyzická osoba, nebo i kdyby to pořádalo občanské sdružení HYUNDAICLUB CZ musí být POJIŠTĚNÉ. A i kdyby se nám tohle vše podařilo zajistit, časově by jsme to stejně nestihli. Je to na dlouhý papírování.
Nezbývá nic jiného než najít něco jiného a na srazu pokecat, zda by pro příští roky nebylo dobrý vyjednávat o pronájmu Mimoně.
Nepotěšil jsem vás, ale bohužel jsem dělal co bylo v mých silách
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Reklama
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je teda sílá.....takže narychlo nějakej srázek někde v kempu....Zjistit kde je volno a třeba se tam sejít.Jen doufám,že to není recese.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Tomassi jako blázen možná někdy jsem, ale sebevrah ne .Tommas33 píše:Tak to je teda sílá.....takže narychlo nějakej srázek někde v kempu....Zjistit kde je volno a třeba se tam sejít.Jen doufám,že to není recese.
To by mě tu pár lidí zabilo
Bohužel je to tak a Mimoň je zavřená
Kemp je bych řekl poslední řešení. Nějakej plácek by to chtělo.
A už je jedno kde, i když nejlepší by to bylo někde ve středu Čech aby to bylo tak nějak uprostřed
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem tomu nemohl uvěřit tak jsem si nechával zadní vrátka.Jirka píše:Tomassi jako blázen možná někdy jsem, ale sebevrah ne .Tommas33 píše:Tak to je teda sílá.....takže narychlo nějakej srázek někde v kempu....Zjistit kde je volno a třeba se tam sejít.Jen doufám,že to není recese.
To by mě tu pár lidí zabilo
Bohužel je to tak a Mimoň je zavřená
Kemp je bych řekl poslední řešení. Nějakej plácek by to chtělo.
A už je jedno kde, i když nejlepší by to bylo někde ve středu Čech aby to bylo tak nějak uprostřed
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Jako si děláte prdel ne? Chvilku tu člověk není a co se nedozví Zasranej stát Tak to vidim tak, že já se ukážu až na Moravě
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Sem rád, že už se tady hází flinta do žita!? Co blbnete? Neklaplo to v Mimoni, slezem se v Český Lípě nebo v Mostě v kempu - o co jde, ne?
Já jsem prubnul Hoškovické letiště, kde je denní nájem do 5000,- Kč, ale tam jsem dohrál na kolizi s ME dragsterů, takže souběžnou akci nám tam z důvodu přísnosti evropských předpisů nikdo nepovolí....
Ještě se pokusim obvolat kempy v okolí, ale to neznamená, že tady budu blbnout s Jirkou nebo Blackem sám a ostatní se na to vybodnou a počkaj si na hotovku. Chceme se slézt, termín je, tak už to snad jako parta dotáhneme do konce, ne? Plány jsou velký, tak je musíme jenom uskutečnit...
Já jsem prubnul Hoškovické letiště, kde je denní nájem do 5000,- Kč, ale tam jsem dohrál na kolizi s ME dragsterů, takže souběžnou akci nám tam z důvodu přísnosti evropských předpisů nikdo nepovolí....
Ještě se pokusim obvolat kempy v okolí, ale to neznamená, že tady budu blbnout s Jirkou nebo Blackem sám a ostatní se na to vybodnou a počkaj si na hotovku. Chceme se slézt, termín je, tak už to snad jako parta dotáhneme do konce, ne? Plány jsou velký, tak je musíme jenom uskutečnit...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Zkoušel jsem se poptat na Žatecký letitě, ale tam se nedostanem (výstavba). Přece není ?imoň jediná dráha, nebo jediné místo kde se dá sejít a pobít pře noc.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se s nikým nepobíjel, ale pobyl bych tam rád Problém je v tom že teď už je moje účast 100% zamítnutá takže možná až na MoravěMates píše:Zkoušel jsem se poptat na Žatecký letitě, ale tam se nedostanem (výstavba). Přece není ?imoň jediná dráha, nebo jediné místo kde se dá sejít a pobít pře noc.
Naposledy upravil(a) Yurii dne 21 kvě 2007, 22:34, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
A co udělat tu mimoň na moravě? )) Když je to tam dobrý a legální a bez problémů... Lepší než platit někde za kemp a vstup a kde co, tak je lepší dát pár stovek do benzínu a dojet na osvědčené místo, kde bude i dráha a všechno... Nemám ponětí co všechno a jak je třeba zařídit, takže se do toho nemíchám, ale jako nápad sem to v sobě neudržel