Montaz radia
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Montaz radia
Mam accent r.v. 1996 a chcel by som si vymenit origos radio za neake ine ale nebude tam pasovat lebo origos je ine. Pokukal som to tu ale nikde som nenasiel navod alebo radu a urcite to tu z vas niekto uz riesil.Nejde mi o montaz-demontaz to je v poho ale o to ako to nove radio prisposobit aby zapasovalo dako do toho panelu. Dik za kazdu radu..
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
- Reklama
Radio
No nevim, mne tam normalne pasovalo, nicmene sem musel predelat konektor z toho hyundaickyho na iso. Mimochodem urcite se to tu jiz resilo....
Accent 96 1,3 55 kW 5dv. zelena metal.
Re: Radio
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... ight=radioPida píše:No nevim, mne tam normalne pasovalo, nicmene sem musel predelat konektor z toho hyundaickyho na iso. Mimochodem urcite se to tu jiz resilo....
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... t=konektor
Jinak ja sem zasel do conrada, respektive fktech. a tam si od nich pucil tu redukci a prekreslil sem si to, pravda pak se to jeste muselo doladit, protoze to bylo na novejsi modely, ale uz to funguje vse tak, jak ma...
Accent 96 1,3 55 kW 5dv. zelena metal.
ja to dneska dělal a musím napsat že je to pěkná pruda ,není to tam jak přichytit je potřeba si vyrobit ty plechovy nesmysly pokud nemas origo autoradio,ja to zatim dal na ten plechovej ramecek co je k autoradiím,jinak dalsi problem je ten,ze se tam nevejde ramecek co je k autoradiu,a potom to vypada pekne hnusne,ja to resil tak,ze jsem to vypiloval ale dalo to praci!cely den no ale nakonec je to uplne bohovy vypada to fakt dobre.
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
s tou redukciou na ISO konektor problem nebude, skor sa bojim toho ako zapasujem to nove radio, lebo to budem musiet bud povypilovat alebo dako inak vymysliet. pozriem este tie linky a dik za odpovede
LAZO a nemas foto ako si to urobil?
LAZO a nemas foto ako si to urobil?
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Ja som nedal radio do ramceka (nemal som ho ako pripevnit, za palub.bolo iba volne miesto) ale pouzil som tie L - ka s ktorymi bolo pripevnene origo radio a tiez som s tym laboroval mozno 2 hod.kym to sadlo, ale sadlo a vyzera to super.Ked zalozim predny panel presahuje palubovku a cca 1-2 mm.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
Koukni sem ... treba vam to pomuze ... http://vita-v.blog.cz/0608/navod-na-mon ... -autoradia
Ja jsem pouzil na novy radio ty puvodni plechy na prisroubovani k palubovce ...
Ja jsem pouzil na novy radio ty puvodni plechy na prisroubovani k palubovce ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Ty brďo hoši, co to máte za rádia? Nejde tam rámeček? Vždyť je to klasická díra jako v jakýmkoliv jiným autě. Přichycení taky nevidím jako problém. Plechovej rámeček, naohybat zobáčky a tradá. Já přemýšlet o koupi Accenta a číst tyhle příspěvky, tak si ho snad nekoupím
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Lazo, dik za foto, budem cakat.
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Já to nemyslel špatně, je mi to ale divný, interiér je přece na chlup stejnej.. Nebo že by ne.. možná jeden chlup je jinakzhrado píše:Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Aby to spíš nebylo rádiem
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012