Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Dovolím si poslat odkaz na pěkný kemp v Podkrkonoší. Je jesné že je to pro 80% lidí z ruky, ale koukněte na to: http://www.svkaterina.cz/
V kempu se konají i srazy motorkářů již několik let a s velkým úspěchem. Zde jejich stránky kde jsou fotky z minulých let: http://www.cernijezdci.cz/
Berte to jako nápad a mohu říci, že majitel je solidní a vždy každému vyhoví. Mimochodem....má tam velbloudy a jízda na nich je i mimo Saharu zajímavá.
V kempu se konají i srazy motorkářů již několik let a s velkým úspěchem. Zde jejich stránky kde jsou fotky z minulých let: http://www.cernijezdci.cz/
Berte to jako nápad a mohu říci, že majitel je solidní a vždy každému vyhoví. Mimochodem....má tam velbloudy a jízda na nich je i mimo Saharu zajímavá.
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
- Reklama
-
- **
kateřina je moc pěkná, byl jsem tam je to pár let zpátky ale moc se mi tam líbilo.ale nepamatuju si už moc jak by to tam bylo vhodný na takovýhle sraz.ale asi by to šlo-okolí je moc pěkný můžu doporučit, tušim že nedaleko je amerika-tušim že ranč, tak můžeme místo v autech jezdit na koni
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
Teda koukam, ze s Mimoni je amen Rad bych nejak pomohl, ale vzhledem k tomu, ze ted jsem casove uplne v pr..., tak neni moznost. Jinak jsem pro zachovani rovnovahy mezi Cechama a Moravou.
Klidne dojedu i do Krkonos, nebo nekam k Plzni - takze podporuju kohokoliv, kdo obetuje svuj cas a podari se mu pro ostatni neco zaridit!
Klidne dojedu i do Krkonos, nebo nekam k Plzni - takze podporuju kohokoliv, kdo obetuje svuj cas a podari se mu pro ostatni neco zaridit!
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadli západočeské kempy Žinkovi a Hnačov (osobně jsem byl a nemělo to chybu nebo jihočeský Pražák u Vodňan (hojně využívaný motorkáři, začátkem června je tam zrovna Motosprint). Neberte to prosím jako prosazování, já jsem se mimo tyto dva regiony do kempů nedostal. Jsou to jen tipy a přijedu kamkoliv (jen na tu Moravu to mám z ruky, i když Vysočina by nevadila) Já si myslím, že i pro ostatní je lepší možnost mimo jižní čechy, taky jsme dost z ruky.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Sem našel databázi letišť
http://www.aeroweb.cz/katalog/letiste.aspx
Na Vysočině nic není...všechno tráva a max.do 1km a na letiště v Náměšti nás stěží někdo pustí (voj.základna)
Prolistujte to a pak snad dáme něco dohromady... je dobrý,že je u toho dost informací ... tel.,mejl,délka a stav plochy.... takže by snad potom nebyl problém osobní rozhovor s tím dotyčným ... sme stejně roztroušeni po celý republice
http://www.aeroweb.cz/katalog/letiste.aspx
Na Vysočině nic není...všechno tráva a max.do 1km a na letiště v Náměšti nás stěží někdo pustí (voj.základna)
Prolistujte to a pak snad dáme něco dohromady... je dobrý,že je u toho dost informací ... tel.,mejl,délka a stav plochy.... takže by snad potom nebyl problém osobní rozhovor s tím dotyčným ... sme stejně roztroušeni po celý republice
Ja jsem bohuzel nikdy v kempu nebyl...a rad bych to napravil...rad se dostavim vsude. Hlavne, at je naka jistota:(
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč! Já nestíhám lautr nic...A když tomu někdo věnuje to úsilí a zařídí to za Nás za Všechny, tak mu do toho nebudu kecat a podřídím se i kdybych měl jet do tramtárieFelotron píše:Teda koukam, ze s Mimoni je amen Rad bych nejak pomohl, ale vzhledem k tomu, ze ted jsem casove uplne v pr..., tak neni moznost. Jinak jsem pro zachovani rovnovahy mezi Cechama a Moravou.
- miras black 4oko
- *
Zdarec,
nějak to nestíhám pobírat jsem denně 14 nhodin v práci a pořád nevím jak to bude se srazem. Domluvil jsem si na tu sobotu volno tak snad třo někde v republice klapne. Nezapomeňte mě informovat.
nějak to nestíhám pobírat jsem denně 14 nhodin v práci a pořád nevím jak to bude se srazem. Domluvil jsem si na tu sobotu volno tak snad třo někde v republice klapne. Nezapomeňte mě informovat.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Taky doufam, ze to nekde klapne ...Mates píše:Zdarec,
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200